Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
B/One fra Bavaria er ved at blive gjort klar.

DS generalsekretær åbner udstilling på fredag og kårer talenter

Nu er det nu. Det 25. Boat Show i Fredericia åbner i denne uge, fredag morgen. Børn under 14 år har gratis adgang.

Af Troels Lykke |

Fredag morgen går det løs med jubilæumsudgaven af Fredericia Boat Show, som for 25. gang byder sejlentusiaster velkommen til sejl- og motorbåde, udstyr, services, foredrag, underholdning og konkurrencer med fokus på livet til søs.

Den officielle åbning foretages af generalsekretær i Dansk Sejlunion Mads Kolte-Olsen, og åbningsarrangementet danner også rammen om uddelingen af Boat Show’s pris til ”Årets talent”.

Alt udsolgt

-  Efter måneders forberedelser glæder vi os til at komme i gang med Boat Show, som kan melde alt udsolgt på det 24.000 kvadratmeter store område, der er udlagt til messen. Der er 200 udstillere på plads og et tilsvarende antal både – herunder mange Danmarkspremierer – at se og opleve, konstaterer Lars Søndergaard, projektleder i MESSE C Fredericia.

Han håber, at Fredericia Boat Show måske kan markere et vendepunkt i branchen efter nogle svære år.

- Jeg fornemmer i al fald en god optimisme blandt udstillerne. Nogle har proklameret, at finanskrisen er aflyst, og jeg ser frem til, at bådmessen på flere måder kan indvarsle forårets komme, siger Lars Søndergaard, som i øvrigt også har kunnet notere en stor forhåndsinteresse blandt besøgende.

- Blandt andet kan vi se en lovende udvikling på forsalget af online-billetter, som i øvrigt kan købes uden gebyr og som kan spare besøgende for en eventuel kø ved indgangen, tilføjer projektlederen.

Han glæder sig over, at alle de førende danske bådproducenter deltager i årets jubilæumsudstilling – et faktum, som har fået MESSE C til at slå ekstra hårdt på markedsføringstrommerne i det nordtyske område.

Børnebio

Bådudstillingen har i år særligt fokus på de kommende sejlergenerationer. Børn under 14 år har gratis adgang, og blandt meget andet bydes der på Børnebio, hvor det – naturligvis – er ”Far til fire til søs”, der vises.

Takket være Vejle og Omegns Modelbådsklub og Sydfyns Modelbådsklub kan børnene også se frem til at sejle med fjernstyrede modelbåde i et kæmpe bassin inde på udstillingsområdet.

Ud over de mange bådnyheder er der naturligvis også mange gadgets og udstyr i lange baner på Boat Show.

Logbog på smartphone

Oplev blandt andet lanceringen af den elektroniske logbog KEEP SAILING. Ved hjælp af sin smartphone kan danske sejlere ”optage” deres timer på vandet, og derefter genopleve dem igen og igen, komplet med rute, billeder og tekst.

Fredericia Boat Show finder sted over to weekender: den 22.-24. februar og 1.-3. marts, alle dage klokken 10-17. Desuden VIP-dag den 28. februar klokken 13-18. Se også www.boatshow.dk.

content-loader
content-loader
content-loader