Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

25.051 flere besøger minbaad.dk på et år

Hver måned har minbaad.dk nu 127.996 besøgende, en fremgang fra sidste år på 24 procent eller 25.051 flere. Bestyrelsesformand for sitet, Morten Lorenzen, forklarer fremgangen.

Af Troels Lykke |

Sejlerne gør minbaad.dk til en succes, hvor flere og flere klikker ind.

De mange historier der bliver sendt ind og de mange gode tip, skaber historier, som sejlerne læser. Det takker vi for her på siden.

Læsertallene er virkelig steget meget siden minbaad.dk gik online i april i 2008. I dag er der nemlig over 35.000 unikke læsere om måneden og besøgstallet er nu også steget med 24 procent om måneden, set i forhold til 2012.

Således har der den seneste måned været 127.996 besøgende, viser Google Analytics helt friske tal.

Vær tro mod strategien

Morten Lorenzen, bestyrelsesformand for minbaad.dk, giver her forklaringer på den nye fremgang:

- Det betaler sig altid at være tro mod sin strategi. Og hos minbaad.dk har medarbejderne altid gjort deres yderste for at bringe nyheder om sejlsport til læserne. Hver dag, hele dagen og sommetider også når det er mørkt. Internettet er et stærkt medie, til nyhedsdækning. Og danske sejlere vil have nyheder om deres passion og fritidsbeskæftigelse - det får de hos os.

Vedbliver at være gratis

Morten Lorenzen forklarer videre:

- Vi er meget glade på minbaad.dk for den opbakning som de nyeste statistiktal viser, vi har. Det er jo så simpelt, at gode læsertal giver flere annoncører, og da vores medie er gratis, og vedbliver med at være gratis, så skal vi leve at de annonce indtægter som vi kan få. Så tak for opbakningen, vi vil ydmygt arbejde videre for at bringe jer nyheder, hver dag - hele dagen.

content-loader
content-loader
content-loader