Gå til hoved-indhold
Mange har på minbaad.dk læst om Vestas nye Vo 65er, hvor to danskere Wibroe og Sehested er om bord. Foto: VestasKort Nyt
Mange har på minbaad.dk læst om Vestas nye Vo 65er, hvor to danskere Wibroe og Sehested er om bord. Foto: Vestas

85 procent flere unikke læsere på minbaad.dk de seneste to måneder

Vi har haft over 54.000 unikke læsere om måneden. Og nu kan du kommentere via facebook på din mobiltelefon, det krævede desværre, at samtlige FB-kommentarer blev slettet.

Af Troels Lykke |

Alle Facebook-kommentarer blev slettet her til morgen på minbaad.dk af teknikker John Nielsen fra Webto ved Slagelse.

- Før forsvandt facebook-kommentarer, hvis der blev ændret i artiklen, det har vi nu ændret så det ikke sker, men desværre har vi været nødt til at slette samtlige facebook-kommentarer på minbaad.dk for at det kunne lade sig gøre, forklarer John Nielsen.

Webto, der også tæller Kenneth Nielsen, har gjort det sådan at man nu kan kommenterer på vores mobilsite m.minbaad.dk - kommentarerne bliver samtidig vist på hovedsiden minbaad.dk.

Kæmpe læserfremgang - igen

De seneste to måneder viser GoogleAnalytics, at minbaad.dk stormer frem med nye læsertal. I alt har 108.878 unikke personer besøgt vores hjemmeside, det er over 54.000 unikke per måned.

I samme to måneders periode i 2013, havde minbaad.dk 58.957 unikke besøg. Det er dermed en fremgang på 84,7 procent. Undskyld vi praler.

Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader