Gå til hoved-indhold
Du kan se den nye Luffe 3.6 i Kolding fra klokken 10 til 18 lørdag og søndag. Der er gratis adgang. Illustration: Steen FlængKort Nyt
Du kan se den nye Luffe 3.6 i Kolding fra klokken 10 til 18 lørdag og søndag. Der er gratis adgang. Illustration: Steen Flæng

Mini-udstilling i Kolding den 31. august og 1. september

- Luffe, Nordship og Bøges Både flyder 105 år til sammen og det har nu udviklet sig til en udstilling med 26 udstillere, forklarer Finn Mortensen fra Kolding Sejlklub, der arrangerer.

Af Troels Lykke |

Der har lige været en flydende bådudstilling i Dragør i forrige weekend, men allerede lørdag 31. august og søndag 1. september holdes der en ny, dog noget mindre udstilling.

Faktisk tog man først beslutningen i juni om at der skulle laves en udstilling, forklarer udstillingschef Finn Mortensen fra Kolding Sejlklub.

Han stod også i spidsen, da Kolding Sejlklub holdte deres flydende udstilling i 2008, dengang bakkede brancheforeningen Danboat op om udstillingen, det gør de ikke længere, da der nu udstilles i Dragør i ulige år og Egå i lige år.

- Det startede jo med at Luffe, Nordship og Bøges både fyldte 105 år til sammen og så har det udviklet sig siden. Først regnede vi med 1000 besøgende, men nu har vi trykt 5000 indangsbilletter og hvis der kommer 2500-3000 besøgende, så er det flot, siger Finn Mortensen i dag til minbaad.dk.

En nyhed på udstillingen bliver den nye Luffe 3.6. Se de øvrige udstillere her 

content-loader
content-loader
content-loader