Gå til hoved-indhold
Imponerende opbud af Nordship-både i Kolding Havn. Foto: NordshipUdstyr
Imponerende opbud af Nordship-både i Kolding Havn. Foto: Nordship

Nordship Yachts fyldte 35 år med 14 både og fest

Nordship Yachts 35 års jubilæum blev fejret under den flydende Bådudstilling i Kolding i forrige weekend. Hele 14 Nordship-både var udstillet, og der var fest!

Af katrine bertelsen |

Nordship Yachts kan i år fejre 35-års jubilæum og i den anledning var alle Nordship ejere inviteret til at komme sejlende til Kolding, og deltage i et træf og en festlig aften i forbindelse med den flydende Bådudstilling i Kolding.

Alle besætningsmedlemmer på de tilsejlende Nordship-både havde en hyggelig og fornøjelig weekend der kulminerede med en festmiddag i Kolding sejlklubs klubhus. Kolding sejlklub havde engageret Kolding Mandskor til at give et par numre under middagen som en lille opmærksomhed i anledning af jubilæet.

Efter festmiddagen beviste Nordship, at de holder hvad de lover, når de siger, at der er plads til 6-8 personer omkring cockpitbordet i en Nordship 40 DS.  Det lykkedes at servere Gin Tonic for tolv personer bænket omkring det før omtalte cockpitbord (der var ingen mulighed for at gå under bordet, der var simpelthen ikke plads).

Fjorten Nordship-både på display

Nordship udstillede  Nordship 35 DS, Nordship 38 DSC og Nordship 43 DS, sammen med hele det aktuelle program, der består af Nordship 360 DS, Nordship 380 DS, Nordship 40 DS og Nordship 430 DS.

Der var således syv Nordship-både direkte udstillet, mens yderligere syv Kundebåde lå klar hvor specielle indretninger og løsninger stolt blev vist frem af bådenes ejere.

I alt var der fjorten dæksalon-både fra Nordship fortøjet ved udstillingspontonen, og det er vist første gang, at hele Nordships program har været vist på en gang.

Kolding Sejlklub havde engageret Kolding Mandskor til at underholde under festmiddagen.

Ledelsen i Nordship med Lars Buchwald og Jørn Olesen. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader