Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Sundby Sejlforening fylder 90 år

Den 28-10 1923 blev Sundby Sejlforening stiftet for enden af en afvandingskanal i Sundby. Det fejres på lørdag ved en reception, fortæller formand Tonny Pedersen.

Af Troels Lykke |

Sundby Sejlforening byder alle sejlervenner, sponsorer og forretningsforbindelser velkommen til at kigge forbi, lørdag den 26.10 mellem 11 og 14, her vil vi byde på lokalt musik. Taler, lidt til ganen, og ikke mindst maven, fra vores dejlige restaurant.

Det fortæller formand for Sundby Sejlforening Tonny Pedersen.

Foreningen som helt igennem er bygget af foreningen medlemmer, har gennem tiderne fostret mange gode sejlere, og en del markante formænd som gennem tiderne har blandet sig i beslutningerne i dansk sejlunion, dette både på kredsplan og i hovedbestyrelsen.

Opdateret jubilæumsskrift

Op til jubilæet, har en del frivillige medlemmer opdateret SSF historie, i form af en fortsættelse af vores 75 års jubilæumsskrift, den glæder vi os alle til at læse, og håber den er lige så god som de første 75 års beretning.

På Sundby Sejlforenings hjemmeside, vil man kunne tage en tur, tilbage i tiden, samtlige klubbens medlemsblade fra bladets start i maj 1942 og til i dag.
Det kan for mange være ganske sjov læsning, da der i SSF, altid har været lagt vægt på, at lave et godt klubblad.

Så kære venner, læg vejen forbi, og hjælp os med at fejre vores hyggelige forening, på denne 90 års dag, så vil vi som altid, sørge for, at vores gæster, føler sig godt tilpas og underholdt, på gensyn lørdag, fortæller Tonny Pedersen

content-loader
content-loader
content-loader