Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Jan Hansen fra Danboat er tilfreds. Fotos:. Troels Lykke
Kort Nyt
Danboats top: Michael Krumbæk (tv.), Jan Hansen, Gert Toft og Niels Thomsen
Kort Nyt
Der er mange Bavaria-både fra Floor Marine.
Kort Nyt
Int. Moth importeret fra Horsens Yachtværft.
Kort Nyt
Der var mange populære foredrag.
Kort Nyt
Risbjerg fyrer den af med et hav af både fra Beneteau bl.a.
Kort Nyt
Hans Viggaard, direktør fra X-Yachts, har nu solgt 30 Xp33ere i år.

Udstillerne gør status efter første halvleg i Fredericia

I alt 14.486 besøgende havde passeret tælleapparaterne, da den første af de to Boat Show-weekender i Fredericia sluttede søndag aften. På torsdag fortsætter udstillingen. Se fotos.

Af Troels Lykke |

Især lørdag var der med 7.288 besøgende myldrende travlt rundt om på standene:

- Efter en lang vinter og den megen krisesnak kunne man måske tænke, om der overhovedet er nogen, der gider sejle mere. Men det er der tydeligvis. Det var skønt at opleve, hvor stuvende fuldt der var – det giver en masse gejst, siger Bjarne Carlsen fra Kolding-virksomheden Palby Marine, som sælger bådudstyr.

Marine Pro Shop

Palby er leverandør til de 11 butikker, som på Boat Show for første gang lancerede sammenslutningen Marine Pro Shop – et koncept som ifølge Bjarne Carlsen er blevet taget rigtig godt imod af købelystne besøgende.

Danmarks største bådproducent, X-Yachts fra Haderslev, er efter nogle års fravær atter at finde på Fredericia Boat Show.

- Det er dejligt at være her igen, og vi har især lørdag haft virkelig mange besøgende på standen. Vi har fået et større antal seriøse kontakter, som vi skal følge op på, så vi er meget tilfredse, siger salgsdirektør Niels Thomsen.

Han tilføjer, at det løfter messen, at alle de store danske bådproducenter er til stede.

- Desuden har mange besøgende rost udstillingen for at være rigtig flot, og det kan vi kun være enige i. Så vi har bestemt ikke fortrudt, og vi glæder os til anden halvdel, siger Niels Thomsen.

Blandt debutanterne på Boat Show er østjyske Quintrex Denmark, som netop har startet forhandlingen af australske aluminiumsbåde målrettet mod de virkelig seriøse lystfiskere.

- Til tider har folk ligefrem stået i kø for at tale med os, og vi har fået langt flere kontakter, end vi overhovedet havde forestillet os. Nu skal jeg hjem og pleje stemmen inden det går løs igen, lyder det med et smil fra Quintrex Denmarks’ Anders Sørensen, som har talt sig hæs på de første tre messedage.

Danboat-formand tilfreds med købelyst

Jan Hansen, formand for brancheforeningen Danboat, erklærer sig også meget tilfreds med første weekend – ikke kun med besøgstallet, men også med købelysten.

Tilsvarende er der tilfredse miner hos projektchef i MESSE C Lars Søndergaard:

- Jeg har ikke fået andet end positive tilbagemeldinger fra udstillerne, og mange besøgende har rost messen og den bredde, den har. Så det lover rigtig godt for anden og sidste halvleg, som jo starter allerede torsdag med en VIP-dag klokken 13-18, hvor udstillerne kan invitere kunder og samarbejdspartnere til en god snak i en afslappet atmosfære.

Anden del af Fredericia Boat Show fortsætter fredag den 1. marts og slutter søndag den 3. marts. Åbningstid alle dage er klokken 10 til 17. Se mere på www.boatshow.dk

content-loader
content-loader
content-loader