Gå til hoved-indhold
Tre smukke damer linet op ved Admiralkaj i København. Foto: De Forenede SejlskibeTur
Tre smukke damer linet op ved Admiralkaj i København. Foto: De Forenede Sejlskibe

Sejl på tur med Danmarks flydende kulturarv

Københavnerne og Københavns besøgende får nu mulighed for en maritim oplevelse – at være menig om bord på en historisk skonnert på en sejltur på Øresund.

Af katrine bertelsen |

Nu kan du opleve tovværk, tjære, flere hundrede m2 sejl, messing og gedigne planker på en to timers sejltur, hvor skonnerten sejler forbi Amalienborg, Operaen, den Lille Havfrue, Langelinie, og ud mod Trekroner, Middelgrundsfortet og Flakfortet.

Det er De Forenede Sejlskibe der primært lejer skonnerten Lilla Dan, skonnerten Halmø og skonnerten Mira ud til firmagrupper eller familiefester, der hen over sommeren tilbyder sejlture på de over hundrede år gamle skonnerter.

Eller med andre ord har du nu muligheden for selv eller sammen med en ven eller din familie at opleve repræsentanter for nogle af de bedst bevarede sejlskibe af Danmarks maritime kulturarv.

Vel om bord fortæller skipper om skibets historie, og hvilke oplevelser dagens sejlads byder på. Når kursen er lagt inviteres alle til at være med til at sætte skibets store sejl. Det er en spændende fælles opgave og et meget tilfredsstillende syn, når vinden fylder sejldugen helt ud og driver sejlskibet roligt fremad. Sejladserne varer 2 timer.

Afgange torsdage og lørdage 27. juni - 10. august 2013 (begge dage inklusive) fra Admiralkaj v/Admiral Hotel.

Kontakt:

Sejladserne gennemføres ved min. 20 pers. og kan aflyses ved ekstreme vejrforhold. Reservation af pladser anbefales og kan foretages www.Deforenedesejlskibe.dk/Booking. Mødetid senest 15. min. før afgang.

Ring på +45 30 50 60 90. eller tag chancen, mød op og hør om der er plads ...

Pris for 1 voksen: 350,- kr.
Pris for 1 voksen + 1barn (under 12 år): 550,- kr.
Vi modtager Dankort, Visa og MasterCard.

Kilde: Pressemeddelelse, De Forenede Sejlskibe

content-loader
content-loader
content-loader