Gå til hoved-indhold
Flot ser det ud. Men ikke så godt at sejle på. Et situationsbillede fra Hellerup Havn i morges. Foto: Christian LercheKapsejlads
Flot ser det ud. Men ikke så godt at sejle på. Et situationsbillede fra Hellerup Havn i morges. Foto: Christian Lerche

Påskestævnet i Hellerup aflyses

En benhård vurdering af vejr- og isforholdene i og omkring Hellerup, får nu stævneledelsen til at aflyse Hellerup Sejlklubs påskestævne. Det vil ærgre sejlerne på de 25 tilmeldte både.

Af katrine bertelsen |

Stævneleder Christian Lerche har efter moden overvejelse, valgt at aflyse Hellerup Sejlklubs legendariske påskestævne.

- Vinteren vil ikke slippe sit tag i Hellerup Havn. Vi er derfor desværre nødt til at aflyse vores klassiske påskestævne, GB Happy Easter Regatta i år. Det siger Stævneleder fra Hellerup Sejlklub, Christian Lerche til minbaad.dk.

- Selvom solen bager om dagen er det bidende koldt om natten, og med fortsat østenvind får vi ikke hjælp til at sende isen over til svenskerne i stedet, konstaterer Lerche.

Det vil givetvis ærgre sejlerne på de 25 tilmeldte både, der havde sat næsen op efter en tidlig start på kapsejladssæsonen. Hele 12 Melges24 havde meldt deres ankomst sammen med otte Ynglinge og fire CB66.

For første gang var Folkebådene inviteret, men kun enkelt var meldt til. Mon ikke det kolde vejr har forsinket sæsonen med nogle uger?

Chhristian Lerche håber at se alle igen til næste år, hvor vejrguderne forhåbentlig er os mildere stemt.

Milde vinde fra vest er det der skal til. Foto: Christian Lerche

content-loader
content-loader
content-loader