Gå til hoved-indhold
Dragonfly 32 har fået et stort midterskrog, hvor der er seks sovepladser og en ståhøjde på 1,95 meter. Foto: Troels LykkeTest
Dragonfly 32 har fået et stort midterskrog, hvor der er seks sovepladser og en ståhøjde på 1,95 meter. Foto: Troels Lykke

Drop kølbåden og køb en flerskrogsbåd - fx en Dragonfly 32

Jens Quorning gør med den nye Dragonfly 32 for alvor kølbåds-sejlerne opmærksomme på, at flerskrog er mere hot. Minbaad.dk interviewer Quorning og sejlerfilm.dk producerer indslag.

Af Troels Lykke |

Dragonfly 32 har endnu ikke solgt godt, faktisk havde Jens Quorning og Quorning Boats,  kun solgt en enkelt af slagsen, da vi mødte ham i sidste uge i Düsseldorf på Boot, der slutter i dag.

Trimaranen koster fra 1,8 mio. kroner og den er dyrere at producere end en kølbåd, derfor er prisen som den er, forklarer Quorning, der udstillede sine trimaraner for 21. gang i træk.

- Boot er stedet, hvor man skal stille op, det er den vigtigste udstilling i verden, vi har kunder der kommer helt fra USA for at se båden, siger Jens Quorning, der i år gav 250.000 kroner for at udstille sin Dragonfly 28 og 32 på Boot.

Dertil kommer tranport af bådene og hotelophold for ham selv og medarbejdere.

- Ja, jeg skal mindst sælge en båd hernede for at få udgifterne hjem, siger Quorning og smiler.

Jens Quorning på Dragonfly 32. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader