Gå til hoved-indhold
Efter 37 år i Skærbæk flytter Faurby Yacht til Langelandsvej i Middelfart. Foto: faurby.dkUdstyr
Efter 37 år i Skærbæk flytter Faurby Yacht til Langelandsvej i Middelfart. Foto: faurby.dk

Faurby Yacht flytter fra Skærbæk til Middelfart

Faurby Yachts A/S har gang i produktionen. Efter 37 år i Skærbæk flytter værftet hovedkvarteret til større og mere tidssvarende lokaler i Middelfart.

Af katrine bertelsen |

Faurby Yacht A/S har planer om at vokse. Derfor rykker værftet teltpælene op og flytter til Middelfart.

- Det er selvfølgelig vemodigt at forlade en fantastisk placering lige ved vandet, men faciliteterne i Middelfart understøtter langt bedre vores planer om en fortsat international vækst, fortæller direktør Thomas Dan Hougaard.

Flytter til større lokaler

Faurby Yacht får i Middelfart 2.200 m2 under tag, herunder 300 m2 snedkeri og 1.200 m2 montagehal i ét plan, som giver værftet mulighed for at producere under ideelle forhold.

Derudover flytter alle medarbejdere med, så værftet kan fastholde den viden og de særlige kompetencer hver enkelt medarbejder besidder. De nye lokaler giver snedkerne og bådebyggerne endnu bedre betingelser for at udøve deres håndværk og skabe unikke Faurby både.

- De gode faciliteter i Middelfart Lystbådehavn, samt direkte adgang til et smukt og varieret sejlområde, giver rig mulighed for at vise bådene og deres gode sejlegenskaber frem, siger Thomas Dan Hougaard.

- Middelfart Kommune og Erhvervschefen fra Middelfart Erhvervscenter har ydet en stor indsats for at få os på plads i Middelfart, og vi glæder os til det fortsatte samarbejde. Ligesom vi glæder os til samarbejdet med marinaen, Match Racing Denmark og de øvrige sejlforeninger.

Prøv en Faurby

Værftet i Skærbæk sluuter af med Åbent Hus på værftet i weekenden den 13. - 14. april, hvor der er mulighed for at besigtige både i produktion, samt prøvesejle samtlige Faurby modeller, ligesom der bliver mulighed for at opleve de nye faciliteter i forbindelse med en reception først på sommeren.

- En god start på året, kundernes positive modtagelse af de nye E-modeller samt flytningen, gør at vi hos Faurby ser lyst på fremtiden, udtaler direktør Thomas Dan Hougaard.

Borgmester Steen Dahlstrøm er meget tilfreds med, at det er lykkedes at få Faurby Yacht A/S til Middelfart Kommune.

- Det er en rigtig spændende virksomhed, der har et stort udviklingspotentiale, og så er der tale om nogle rigtigt attraktive arbejdspladser, siger Middelfarts borgmester.  Videre siger Steen Dahlstrøm at, - Middelfart Kommune og Middelfart Erhvervsråd er meget optaget af, at tiltrække ny arbejdspladser til vores område. Det er meget positivt, at det er lykkedes med Faurby gennem et målrettet samarbejde og en meget tæt dialog med virksomheden.

 

content-loader
content-loader
content-loader