Gå til hoved-indhold
Mørk himmel over 2Star Cup i 2012. Foto: Sebastian BakKapsejlads
Mørk himmel over 2Star Cup i 2012. Foto: Sebastian Bak

Faurby Yacht ny sponsor til 2Star Cup

For sjette år i træk byder Middelfart og Fredericia Sejlklub velkommen til 2Star Cup på Lillebælt. Den nye bane er ca. 41 sømil, og Faurby Yacht er ny hovedsponser.

Af katrine bertelsen |

Lørdag d. 22. juni går det løs i Middelfart til 2Star Cup. 2-mandssejladsen har fået ny bane og er nu ca. 41 sømil, hvor der sejles fra Middelfart rundt om Årø, Bågø og Brandsø.

I år er Faurby Yacht gået ind som hovedsponsorer efter Elvstrøm Sails der i en årrække har været hovedsponsor. Elvstrøm Sails har valgt at holde en pause.

Faurby Yacht er for nyligt flyttet til Middelfart og har i den forbindelse valgt at indgå et samarbejde med Middelfart Sejlklub om at være hovedsponsorer på kapsejladsen.

Faurby Yacht 2Star Cup er ikke kun for ivrige kapsejlere. Det handler i høj grad om at give gode sejlorienterede oplevelser for alle uanset niveau.

- Vi er glade for samarbejdet med Middelfart Sejlklub omkring 2Star Cuppen, da Faurby bådene netop handler om gode sejloplevelser. I kapsejladsen deltager både en ny Faurby 325E og en Faurby 424E, fortæller direktør Thomas Dan Hougaard.

Kapsejladsen er åben for stort set alle både (dog er der et minimumskrav til bådstørrelse som fremgår af stævnets hjemmeside) uanset om det er en toptunet racer, turbåd eller “flydende luksus-sommerhus”.

Med og uden målebrev

Bådene opdeles efter potentiale, og efter hvilken type sejlføring man ønsker at anvende. I år vil der igen være specielle løb for både der ikke har målebrev til kapsejlads. Bådene starter efter respit, i stedet for samlet start. Det gør, at selv utrænede kapsejlere har mulighed for, at lave en god start uden, at skulle kæmpe om pladsen i et tæt felt. Yderligere har det den fordel, at man let kan se sin placering i sejladsen hele vejen rundt, idet alle både i princippet går i mål samtidig.

Det er ikke kun løbsvinderne der kommer hjem med præmier, der vil ligeledes være præmie til hurtigste m/k besætning samt lodtrækningspræmier blandt alle gennemførte både.

Middelfart Sejlklub er meget glad for det nye samarbejde imellem Faurby Yacht, Fredericia og Middelfart sejlklubber og tror på at Trekantområdet kan blive et værdifuldt kraftcenter i fremtiden.

- Vi vil have flere ud at sejle, og specielt de mere tur-prægede både skal aktiveres. Der er absolut ingen grund til at snyde sig selv for nogle spændende og lærerige oplevelser, siger Rune Dorow fra Middelfart Sejlklub,

Læs mere på stævnets hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader