Gå til hoved-indhold
På vej til julemiddag i silende regn. Jeg har skubbet min kjole op under jakken og har shorts på under, skriver Signe.Tur
På vej til julemiddag i silende regn. Jeg har skubbet min kjole op under jakken og har shorts på under, skriver Signe.

Signe: Antiklimaks på Martinique med regn og kedelige butikker

Det viser sig at være lidt af et antiklimaks for os at ankomme til Martinique, selvom vi stort set ikke talte om andet hele vejen over Atlanten eller inden for den sags skyld.

Af Signe Storr, Martinique |

Martinique har ikke levet op til vores forventninger, som for mit vedkommende dog også har vist sig at være helt ved siden af.

Jeg synes at have læst et eller andet sted, at Martinique og især hovedbyen Fort-de-France var fuld af luksusbutikker, så jeg forestillede mig noget i retning af den franske riviera krydret med Caribisk ø-stemning.

Nu undrer jeg mig over, hvor jeg har samlet det op henne, for Fort-de-France kan ikke være mindre som Cannes eller Nice!

For Henrik har det også været et antiklimaks at komme i land, og måske endda mere for ham end for mig. (Jeg kan godt leve med, at jeg ikke er kommet til Sydfrankrig.)

For Henrik har det været en drøm at sejle over Atlanten, og jeg tror, han har lidt svært ved at finde ud af, hvad han skal nu.

Vi havde ikke været i land længe, før han sagde, at han blev nødt til at sidde lidt og tænke over det faktum, at han nu havde gjort, hvad han mere eller mindre havde drømt om siden han var 7 år gammel.

Henrik har ikke lyst til at se en masse

Han har ikke samme lyst som jeg til at se en masse, så jeg tror, han er i tvivl om, hvad han skal, nu hvor han er her. Altså udover at reparere på båden, hvilket også hænger ham langt ud af halsen for tiden, og han taler hele tiden om, at han gerne vil have en ny båd.

I disse dage er han ved at lukke huller i båden, da vi har opdaget, at det regner ind flere steder. Juleaften regnede det voldsomt hele dagen, så da vi kom hjem fra vores restaurant-besøg var vores madras i fortrekanten våd.

At det regner så meget er også kommet bag på os. De første par dage forlod vi båden med åbne luger, hvilket vi dog hurtigt lærte, at man ikke kan!

Siden vi ankom, har vi ligget i Marin marina, og selvom vi har en god plads i havnen tæt på butikker, brusere og vaskemaskiner, så er vi også ved at være træt af at være her.

Dyr mad

Bådforretningerne har umiddelbart ikke det, vi har brug for, supermarkederne sælger stort set ikke kød, og alt er desuden dyrt – nogle varer er endda dyrere end i Danmark!

Havnen minder mest af alt om en stor parkeringsplads for både, så vi glæder os til at forlade marinaen og komme ud og opleve det rigtige Caribien – hvis det altså findes!

Godt nytår

Signe

Solbrændte Signe savner butikker som i Cannes.

Alle cruiserne kommer på Mango Bay, da der er en god internetforbindelse. Musikken er høj selv fra morgenstunden.

Til julekoncert i Marin by. Vi kunne ikke genkende nogle af julemelodierne, men det var meget festligt alligevel.

Henrik er ved at skifte vores batterier, der gik i stykker over Atlanten.

content-loader
content-loader
content-loader