Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
18-footeren er verdens hurtigste enkeltskroget jolle.

18 footer Skiff sejlere tilbyder dopingfri sponsorater

Vi har nu en aftale med det græske firma Icarus Sailing Media”, fortæller international vicepræsident for 18-footerne, Søren Clausen, du kan møde på den australske stand i Fredericia.

Af Troels Lykke |

Icarus vil for sæsonen 2013 og 2014 være ansvarlig for film og anden mediadækning og sponsorsøgning.

Ved at udnytte Icarus store medienetværk og vores eksisterende media kontakter –vil vores spektakulære reklame flade nå ud til forbrugere og virksomhedsledere mm. i 120 lande.

Det fortæller vicepræsident i 18 footer Skiff Association, Søren Clausen til minbaad.dk. Han forklarer videre:

Vi har også forlænget vores aftale med Eurosport, så det vil være muligt at se de vilde 18 footere en del gange. Alle 5 ”18 footer Grand Prix” sejladser vises i Eurosport hver får ca. 25 minutters dækning.

Icarus er bl.a. kendt for OL optagelser i 2004 og mange andre sejlsport. Icarus har meget stor erfaring med dækning af sejlsport.

Interesserede sponsorer kan henvende sig til Søren Clausen enten på e-mail eller ved at møde op på Bådmessen i Fredericia på ” australske stand”. Messen foregår 22-24 februar og 1-3 marts.

Her udstiller vi sammen med australske både, som en 29´er, 49´er, ”Flyvende” Moth-jolle, en sportbåd (lille hurtig kølbåd) og contender jollen.

http://www.facebook.com/DenAustralskeStand?ref=stream

Se også 18-footer film på www.18footerstv.com

Og diverse informationer og fede fotos på: www.18footers.com.au og
www.18skiff.com

content-loader
content-loader
content-loader