Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Nu kan du prøve kræfter med en 18-footer og få mere adrenalin i dit liv. PR-foto

18 foot sejlere i Danmark – Skiff fællesskabet holder prøvesejlads i Kaløvig

Det europæiske skiff fællesskab inviterer til prøvesejlads 19-20 august i Kaløvig. Båd-klassen er kendt som 18 Foot Skiff og stammer fra Australien. Organisationen i Europa vil gerne give flere sejlere muligheden for at sejle 18 footer skiff, fortæller Søren Clausen til minbaad.dk.

Af Anna Brinch |

Den 19 - 20 august afholdes prøvesejlads i 18 footer båden i Kaløvig Bådelaug,  8541 Skæring. Tilrigningen begynder kl. 11 lørdag 19 august. Minimumsalderen er 14 år, man skal kunne svømme og dykke og af sikkerhedsmæssige årsager skal man have våddragt på og det er desuden en god ide at have sejlerhandsker med. 

Mulighed for individuel tur 

Hvis du brænder for at prøve 18-footeren, men desværre ikke har tid den 19 eller 20 august, så vil organisationen kunne planlægge en individuel prøvetur for dig/jer. 

Det europæiske skiff fællesskab har 7 både i Danmark. Derudover har de en klub, 18 foot, som der lånes gratis ud et år ad gangen. Den udlånte båd hedder CHIA, der desuden vandt Danish Grand Prix i 2018.

Det er desuden muligt at se 18-footeren under Aarhus Festuge 1-3 september. Her vil de bedste 18-footers sejlere, være med til Danish Grand Prix 2023, og være en del af vores European GP serien – der består af 4 sejladser i Europa. Det forventes at der kommer ca. 12 joller til stævnet. 

Tilmelding kan ske til Søren, ved E-mail soren@clausen-dk.com, telefon +45 40 19 05 50 eller via facebook

content-loader
content-loader
content-loader