Gå til hoved-indhold
Test
Voyage 42 er bag bølgen. Fotos: Troels Lykke
Test
Jeanneau 469 i Cannes.
Test
NC 14 er skabt til nordiske forhold.
Test
Prestige 450.
Test
Jeanneau 469 med code zero.
Test
Jeanneau 41 DS og 469.

Bådtests på minbaad.dk - sejlerne ønsker det

Minbaad.dk er eneste danske bådmedie lige nu i Cannes og teste Jeanneau-både med 120 andre bådjournalister. Forhandlere efterspørger tests på nettet, siger Jeanneau-udvikler. Se fotos.

Af Troels Lykke, Cannes |

Sejlere og forhandlere af både efterspørger flere tests. For når sejlere leder efter en båd, googler de mærket for at få dens egenskaber.

Derfor kaster minbaad.dk sig nu ud i at publicere bådtests på nettet, der til tider krydres med en video.

En fynsk forhandler af motorbåde sagde i sidste uge, at bådtests skal være på nettet, har de været i et blad er det fint nok i en måned, men ellers ligger de bare der og samler støv, mens en test på nettet lever fremover.

Jeanneau: Sejlerne googler

Eric Strømberg fra Jeanneaus udviklingsafdeling i Frankrig bekræfter behovet og nævnte en YouTube-video som minbaad.dk havde lavet for flere år siden i Norge om en af deres sejlbåde, den havde flere tusinde hits.

- Folk googler og går på YouTube når de skal have informationer om vores både, derfor er det smart at I går den vej med tests på nettet, siger Eric Strømberg, mens vi tester en Jeanneau 41 DS, som forhandles af Tempo Bådsalg i Ishøj.

I dag fortsætter minbaad.dk med at teste både. Solen og vinden er nu kommet til Cannes og der skal testes videre. Læs mere om bådene senere.

content-loader
content-loader
content-loader