Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Gram-Hansen og Køstner klar til Kina

SAP Extreme Sailing Teams Rasmus Køster, siger om sejlads i Qingdao fra 2. maj:- Starterne bliver formodentligt halvvindsstarter og med mål helt tæt på land.

Af Troels Lykke |

Der er lagt i kakkelovnen til et mere blæsende opgør i Qingdao, Kina, sæsonens tredje event i Extreme Sailing Series. Stævnet sejles fra torsdag d.  2. til søndag d. 5. maj  i den olympiske sejlerby i Kina.

Gram-Hansens team, som sikrede sig deres første podieplads i Extreme Sailing Series i Singapore, er efter en kort periode i Danmark nu på vej mod den olympiske sejlby Qingdao i Kina. Teamet forbereder sig på udfordrende baner og stærkere vindforhold frem mod årets tredje stævne. 

Qingdao er ikke ukendt farvand for SAP Extreme Sailing Team, som sejlede i Qingdao for første gang i foråret 2012, hvor Gram-Hansen og Køstner samtidigt annoncerede deres partnerskab med den markedsførende virksomhed inden for virksomhedsapplikationssoftware, SAP.

Anden gang i Qingdao

Rasmus Køstner: 

”Vi ser frem til at vende tilbage til Qingdao. Området byder traditionelt på udfordrende forhold, men vi håber vinden og heldet er med os, så at vi kommer godt fra start. Det er stadig tidligt på sæsonen, og starterne bliver formodentligt halvvindsstarter og med mål helt tæt på land, det bliver absolut er fantastisk show for tilskuerne, og vi forventer det bliver 4 hårde dages konkurrence for os, hvor intet er givet på forhånd.”

Det er tredje år Extreme Sailing Series afholdes i Qingdao og SAP Extreme Sailing Teams co-skippere ved, at området kan byde på nogle af de mest ekstreme forhold i Extreme Sailing Series.

10 m/sek.

Vejrudsigten over de kommende 4 stævnedage lover op til 10 m/s og derfor har teamet flyttet fokus tilbage på at konkurrere i stærkere vindforhold. Hurtige reaktioner og fysisk udholdenhed er nøglefaktorer til succes.

content-loader
content-loader
content-loader