Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Indbrud fører til konkurs af Havnens Marine Center

- Konkursen skyldes desværre til dels det indbrud vi havde tidligere på året hvor tyve slap af sted med varer for godt 200.000 kr. netto, siger ejer af Havnens Marine Center, Søren Nielsen.

Af Troels Lykke |

Havnens Marine Center ser ud til at være fortid. Minbaad.dk har de seneste dage fået flere henvendelser fra sejlere og forhandlere om at butikken i Kerteminde er lukket og ikke ser ud til at åbne igen.

Trods en god sæson måtte Havnens Marine Service mandag dreje nøglen om og melde forretningen på Nordre Havnekaj konkurs.

Det bekræfter ejeren af forretningen, 44-årige Søren Nielsen, overfor Kerteminde Avis.

- Det er da brandærgerligt. Konkursen skyldes desværre til dels det indbrud vi havde tidligere på året hvor tyve slap af sted med varer for godt 200.000 kroner netto. Og der står jo nogen i den anden ende og skal have penge for varerne. Penge som vi desværre ikke har, siger Søren Nielsen til den fynske lokalavis.

Dækker jeres forsikring da ikke indbrud, spørger Kerteminde Avis?

- Jo, men vores forsikring ville ikke dække tabet da en dør i bygningen stod ulåst og tyvene derfor havde fri adgang til butikken, svarer en tydeligt tynget Søren Nielsen.

Et firma, der har til huse over Havnens Marine Service, havde ladt en indgang til bygningen stå ulåst. Tilsyneladende skulle indehaveren af dette firma have ligget og sovet i kontoret mens indbruddet fandt sted.

Havnens Marine Service åbnede i foråret 2012, efter at Bådkomissæren på samme sted var gået konkurs i flere omgange.

Søren Nielsen ses her under en test sidste år. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader