Gå til hoved-indhold
Planen med forretningen i Kerteminde er, at der skal være flere butikker i bygningen som var med til at gøre huset til et aktivt hus. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Planen med forretningen i Kerteminde er, at der skal være flere butikker i bygningen som var med til at gøre huset til et aktivt hus. Foto: Troels Lykke

Nyt liv på Kerteminde havn med Egmose Marine Center

- Konceptet er bådopbevaring og bådreparation, og salg af inden- og udenbordsmotorer, Mercury gummibåde, Linder Alubåde og Valiant RIB blandt andet, forklarer Michael Egmose.

Af Troels Lykke |

Efter 15 år i bådbranche med hovedsageligt reparation og opbevaring af både har Egmose Marine center valgt at udvide vores marineafdelingen med købet af Marinavejen 1 i Kerteminde, det fortæller Michael Egmose til minbaad.dk.

Bygningens placering er midt i hjertet af Kerteminde Marina hvor der på nuværende tidspunkt er 750 fastliggende både, og absolut en af Fyns mest besøgte marinaer med ca. 12.000 overnattende både hen over sommeren.

Så derfor tænkte vi, at her er et kæmpe potentiale for at drive en rentabel Marine Center, vel viden at det ikke har gået optimalt for de 2 forgåenden forretninger.

Koncept: Bådopbevaring og bådreparation

Vores koncept bygger på bådopbevaring og bådreparation, og som autoriseret Mercury & MerCruiser forhandler, har vi salg af indenbords og udenbords motor, Mercury gummibåde, Linder Alubåde, Valiant Ribgummi både, Brenderup bådtrailer, Garmin navigation udstyr, Jobe vandsport, samt Varuste Kalecher

Vi mener helt klar at der kan drives en bådudstyrsforretning fra bygningen, men ikke som man kender denne type forretning fra gamle dage, hvor hylderne bugnede af vare fra gulv til loft.

Men butikker med et udvalg af vare som er tilpasset de forskellige årstider, og en lagerbeholdning som er rentabel i forhold til markedet.

Planen med forretningen fra starten var, at der skulle være flere butikker i bygningen som var med til at gøre huset til et aktivt hus, med mange kunder ud og ind af de forskellige butikker.

Bådebyggerværksted lejet ud til J.S. Yacht Service

Så derfor var vi ikke i tvivl om at vi skulle leje vores bådbyggerværksted ud til firmaet J.S. Yacht Service, da de spurgte om det var muligt, vi så det som en fremtidig samarbejdes partner hvor vi kunne få fordele af dette i begge forretninger.

Samtidige vil det gøre meget nemmer for vores kunder at de kun skal gå et sted hen for at få udført en given reparation. Det ville også være med til skabe indtjeningen i de enkle butikker, samtidige vil lejemålene være mere attraktive, fordi de bliver billigere i husleje.

Fredag d 26/9 2014 slog vi dørene op for alle vores kunder og holdt en reception, hvor de kunne kigge forbi for at se vores nye lokaler og nye et koldt glas Ale No 16 og en pølse fra den lokale pølsevogn.

Det var en succes med over 200 kunder og forretnings forbindelser og venner af huset som kiggede forbi, det siger også lidt om hvilke behov Kerteminde Marina har haft I det år hvor bygningen har ligget stille.

Vores bådvirksomhed startede med interessen og nysgerrigheden omkring bådende, og som stille og rolig blev udvidet i vores lokaler ved Revninge Autoværksted.

Bådhotel

I 2005 byggede vi det første bådhotel hvor vores kunder havde mulighed for at få deres både opbevaret hen over vinteren, og samtidig få udført reparationer, samt service af motorer, det gjorde at vi kunne fylde timerne ud på vores mekaniker i de mindre travle perioder på vores mekaniske værksted.

Bådhotellet blev hurtig en succes, og var belagt 110 % med en venteliste på over 50 både fra 2005 til 2010. Efter krisen var sat ind faldt vores venteliste, men vores bådhotel var stadig fyldt op.

I Revninge har vi 1100 m2 og i Kerteminde har 750 m2 frostfri båd hal udelukkende til bådopbevaring. I april 2012 startede Båd Tekniker Hartvig Jensen som igennem 27 år i båd branchen har en kæmpe ekspertise indenfor bådreparation, i form af efteruddannelse igennem årene.

Vores nye placering på Kerteminde Marina gør at vi ikke er begrænset af bådens størrelse på de både som står i vores båd hal i Kerteminde afdelingen, afstanden fra havnekajen til vores hal er kun 100 meter, og den lokale havnekran løfter 15 tons, og vi kan håndtere op til 20 tons med vores egen stativer og hydraulikvogn.

Prisen er 250 kr. inkl. moms pr. m2 længde x bredde for en sæson typisk fra september til april. Hvis man ønsker at få adgang til vores båd hal kan man tilkøbe et adgangskort, hvor man har adgang alle ugens dage fra kl. 8.00 – kl. 20.00, fortæller Michael Egmose.

Fredag den 26. september slog Egmose Marine Center dørene op for kunderne.

content-loader
content-loader
content-loader