Gå til hoved-indhold
Dragør Sejlklub har fulde huse af glade børn og unge hver mandag. Foto: dragoer-sejlklub.dkSejlklubber
Dragør Sejlklub har fulde huse af glade børn og unge hver mandag. Foto: dragoer-sejlklub.dk

Dragør Sejlklub søger ungdomsleder

Dragør Sejlklub søger efter en ny leder af ungdomsafdelingen. Ungdomslederen kommer ikke til at stå alene, der er en række hjælpere og trænere til at hjælpe med opgaven.

Af katrine bertelsen |

Dragør Sejlklub er begunstiget af at have noget nær perfekte forhold for børn og unge som ønsker at finde sejlerglæden og dygtiggøre sig inden for sejlads på alle niveauer.

Vi har sommer efter sommer fulde huse af glade børn og unge hver mandag, vi har en række dygtige hjælpere, trænere og ikke mindst en fantastisk flot opbakning fra forældrene.

Vi søger en person, som kan være samlingspunkt og påtage sig en koordinerende rolle i ungdomsarbejdet. Ungdomslederen vil sammen med trænere og hjælpere skabe sejlerglæde og dygtiggøre vores ungdomssejlere. Dette sker ved at sætte retningen for ungdomsarbejdet, planlægge og gennemføre den praktiske træning og sikre koordinering med Dragør Sejlklubs øvrige udvalg og andre sejlklubber.

Det er vigtigt at understrege, at der i ungdomsafdelingen er en række ihærdige hjælpere og trænere, så ungdomslederen står ikke alene med arbejdet.

Hvis du er interesseret kan du kontakte formand i Dragør Sejlklub Søren Hvalsø på mail sh@hvalsoegruppen.dk eller på telefon 22 72 31 61.

content-loader
content-loader
content-loader