Gå til hoved-indhold
Maiken, Jonas og Marie før løbet startede i Miami.Kapsejlads
Maiken, Jonas og Marie før løbet startede i Miami.

Jonas Warrer løb forkert i Miami halvmaraton

Læs hvordan World Cup-vinderen Warrer for vild før mål, da han løb halvmaraton med 49erFXerne Maiken Schütt og Marie Thusgaard.

Af Troels Lykke |

- Søndag morgen løb Sejlerlandsholdets hårde kerne; Marie Thusgaard, Maiken Schütt og undertegnede halvmaraton i Miami. Jeg lå lidt foran min pace og have løbet på 1 time og 19 min da jeg passerede 20 km, sådan skriver 34-årige Jonas Warrer, der er en temmelig skrap løber, dog ikke til at finde vej.

Han skriver videre på facebook.

- Jeg var presset, men de 21 km nærmede sig, målstregen var inden for synsvidde og spurten blev sat ind. Men omkring 300 meter før mål gik klappen ned og jeg må konstatere at mine evner til at finde vej på kapsejladsbanen er bedre end på en halvmaraton.

- Jeg løber i mål, stopper op, får pusten, begynder at strække ud, da jeg opdager at folk løber videre og at den rigtige mållinje er lige rundt om hjørnet..., slutter Warrer, der gik efter at løbe distancen på under en time og 25 minutter.

Jonas Warrer, Peter Lang og brødrene Lübeck, th. har et godt samarbejde, skriver Warrer, der nu holder ferie i USA  frem til 15. februar med kæresten Tina og deres to børn.

content-loader
content-loader
content-loader