Gå til hoved-indhold
Kom til havnefest og kapsejlads i Aalborg d. 21. juni. Foto: Aalborg RegattaKapsejlads
Kom til havnefest og kapsejlads i Aalborg d. 21. juni. Foto: Aalborg Regatta

Tag familien med til Aalborg Regatta

I juni måned danner Aalborg Havnefront ramme om Aalborg Regatta. Stævnet er åbent for alle kølbåde, både med og uden DH.

Af katrine bertelsen |

Aalborg Regatta er en maritim familiebegivenhed, der over tre dage byder på musikalsk underholdning, gøgl, et væld af vandaktiviteter, legeland for børn, kulinariske oplevelser og kapsejlads.

Som en del af Aalborg Regatta inviterer Aalborg Sejlklub til kapsejlads for kølbåde lørdag den 21. juni. Der sejles på en op- /ned bane i havnebassinet ud for den nye havnefront i Aalborg, hvor der vil blive forsøgt afviklet tre-fem sejladser, hvorefter banen overlades til træskibs-kapsejlads.

Med og uden DH

Sejladsen afvikles efter DH, med tilpasninger til forholdene, og der er præmie til hver 4 startende båd. For både uden målebrev udskrives familieløb – Sejladsudvalget fastsætter et mål for disse både.

Skippermøde afholdes kl. 10.30 på kajen umiddelbart øst for Limfjordsbroen, hvor sejladsbestemmelser uddeles. 1. start bliver hurtigst muligt derefter. Prisen er bare 200 kr, og for både udefra er der mulighed for gratis havneplads i Aalborg sejlklub.

Tilmelding senest 13. juni på Aalborg Sejlklubs hjemmeside.

Om Aalborg Regatta

Aalborg Regatta er blevet til på initiativ af Aalborg Waterfront. En forening der blandt andet består af Aalborg Havn, Utzon Center, LOA og som støttes af en række erhvervssponsorerer herunder Jyske Bank. Aalborg Events er ansvarlig arrangør. Det er planen, at Aalborg Regatta afvikles i 2014, men holder pause i 2015, hvor The Tall Ships Races igen gæster Aalborg.

Tid og Sted: Havnefronten i Aalborg, 20. - 22. juni 2014.

content-loader
content-loader
content-loader