Gå til hoved-indhold
Se Beneteau Gran Turismo 49 hos Risbjerg i Silkeborg. Foto: RisbjergUdstyr
Se Beneteau Gran Turismo 49 hos Risbjerg i Silkeborg. Foto: Risbjerg

Boatshow i det Østjyske

I stedet for den årlige bådmesse i Bellecenteret, er der – de kommende to weekender – Boatshow hos Risbjerg A/S i Silkeborg, og hos Floor Marine i Risskov.

Af katrine bertelsen |

I stedet for den årlige bådmesse i Bellecenteret, holder Risbjerg i samarbejde med Floor Marine, den største lokale bådmesse, der længe er set i Østjylland. På sidste bådmesse i Bellacenteret var der udstillet 65 nye både, og dette tal kan nemt overmatches, hvis man tager en køretur til Silkeborg og Risskov.

Risbjerg har fået nye både hjem til et samlet beløb på over 15 mio kr. der udstilles til alle interesserede - bl. a. denne Beneteau Gran Turismo 49, der er den største motorbåd i programmet fra verdens største lystbådsværft Beneteau, som Risbjerg er dansk generalimportør af. Båden er 15,6 meter lang, og vejer sejlklar over 13 tons. Men de i alt 870 hk motorer kan nemt drive den store båd op i en fart på over 65 kmh. 

- Bådsæsonen 2014 er startet forrygende for os i år, med det største ordreindgang nogensinde i firmaets historie, fortæller Søren Risbjerg.

- Det er også en af grundene til, at vi har købt stort hjem af nye både til denne sæson. Vi har indtryk af at den meget omtalte finanskrise nu endelig kan stemples for overstået indenfor bådbranchen, og hjælper det også lidt på vej at vinteren har været så mild indtil nu, at alle vore kunder står og tripper for at komme i vandet i deres nye både.  

Boatshow 2014 hos Risbjerg starter fredag d. 7.marts kl. 10.00, og der vil udover de mange bådnyheder være sejlertøj og andet bådudstyr med rabatter helt op til 50%, samt forfriskninger.

Læs mere på www.boatshow2014.dk

content-loader
content-loader
content-loader