Gå til hoved-indhold
Andreas Bo og Henrik Jørgensen i Tempo Huset i tirsdags. Folk lå flade af grin flere gange. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Andreas Bo og Henrik Jørgensen i Tempo Huset i tirsdags. Folk lå flade af grin flere gange. Foto: Troels Lykke

Komiker Andreas Bo lavede herlig stand-up da Tempo Bådsalg fyldte 25 år

Der var stil over det, da Tempo Bådsalg i Ishøj havde besøg af 300 gæster fra bådbranchen. Vi taler med en af ejerne Henrik Jørgensen. Se også galleri med Sea Ray-sejler Andreas Bo og andre.

Af Troels Lykke |

Der var høj stemning da Andreas Bo overraskede de mange gæster i tirsdags i Ishøj i Tempo Huset på 2000 kvadratmeter. Pludselig kom standup komikeren ind ad døren med en sjov hat på.

Han tog gas på de tre ejere af Tempo Bådsalg, Henrik Jørgensen, Gert E. Sørensen og Stewart M.-Twigg.

Andreas Bo har nemlig købt en båd hos firmaet, en Sea Ray 315 og han fortalte hvor meget Henrik Jørgensen havde lovet ham, hvor langt den kunne sejle på en tank benzin. Og der blev da lige overdrevet, så folk morede sig.

Han sluttede af med en utrolig morsom parodi på den ikke så sprogkyndige Villy Søvndal, tidligere udenrigsminister, som åbenbart i Andrea Bos univers skulle være ambassadør for Ishøj-firmaet.

Samme CVR-nummer i 25 år

- Det gik jo super godt, der var masser besøgende fra ind- og udland og Andreas Bo stillede op og fik folk til at grine. Vi er stolte over at have været til med firmaet i 25 år og på samme CVR-nummer, siger Henrik Jørgensen, der har 170 brugte både til salg for tiden.

Af nye både sælger de Jeanneau, Fairline og Windy. Han ser nu frem til at holde udstilling næste år, når det er Sjællands tur. Danboat bakker allerede op om, at Ishøj havn er stedet i ulige år, når det ikke er i Egå.

- Vi fik en del tilkendegivelser om, at det her i Ishøj Havn er det rigtige sted at holde den flydende bådudstilling, når det er Sjællands tur til det, siger Henrik Jørgensen til minbaad.dk.

Se minbaad.dks galleri fra Tempo Bådsalgs jubilæum

Her ses det store Tempo Huset i Ishøj.

Der var stil over jubilæet i Ishøj.

content-loader
content-loader
content-loader