Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Foto: Aarhus Big Boat/Niels Kjeldsen

Aarhus Big Boat Race håber danskerne bruger ORCi

- Det vil føre til at danskerne bedre kan slås mod svenske, norske og tyske både, fortæller stævneleder Steen Jepsen. Stævnet sejles i Egå fra 7. til 8. juni.

Af Troels Lykke |

Aarhus Big Boat Race har nu åbnet for tilmeldingen til årets stævne 7.-8. juni 2014 i Egå. Der er sendt invitationer og Notice of Race til de både vi har kontakter til.

Invitationen kan ses på hjemmesiden www.aarhusbigboat.dk og der kan rettes henvendelse til stævneledelsen for at få tilsendt Notice of Race.

- Vi åbner Big-Boat sæsonen i Egå, inden mulig fortsættelse efterfølgende weekend i Helsingør og videre derefter til Kieler Woche, siger steen Jepsen.

Derfor ORCi

Han ser gerne at mange vælger at sejle ORCi.

- Der vil være mulighed for deltagelse både efter DH og ORCi.  Vi håber der vil være mange danske både der vælger ORCi, da det giver bedre mulighed for at få skrap konkurrence med de andre Norske, Svenske og Tyske deltagere, siger Steen Jepsen.

Samtidig er det en god mulighed for at teste formen efter denne måleregel inden VM i ORCi i Kiel og efterårets store internationale offshore stævne - Royal Ocean Cup, og vi er en del af Danish Big Boat Series.

Race, præmier og andet godt
Egå-stævnet er foreløbig det fjerde storbådsstævne i Egå Sejlklub, og som altid vil det sportslige være i centrum, med gode baner og flest mulige sejladser, men også med gode forhold i land, med socialt samvær, og en god festmiddag lørdag aften osv. Vi kan i år også byde på et godt overnatningstilbud på Scandic-hotellerne i Aarhus.

Præmier fra North Sails, Pantaenius, Adidas Sailing og andre

North Sails har i år en spiler på højkant (max. 25.000), der vil blive udtrukket blandt alle deltagere. Pantaenius stiller fotograf til rådighed, så der igen er gode action-billeder fra sejladserne og af alle deltagerbådene – og er samtidig vært ved en moleøl.

Der er flotte præmier fra Palby Marine, Garmin, Adidas Sailing, Sunway Seatravel, Hempel m.fl. Så der er mange gode grunde til at møde op til en weekend med sejlads i centrum.

content-loader
content-loader
content-loader