Gå til hoved-indhold
Det er de små ting, der gør livet lettere og sjovere om bord. Her lagner der passer, toiletbørste der ikke vælter og kaffekrus til den vrantne skipper.Udstyr
Det er de små ting, der gør livet lettere og sjovere om bord. Her lagner der passer, toiletbørste der ikke vælter og kaffekrus til den vrantne skipper.

Tre der holder

Årets første rigtige tursejladser vinker forude. Vi har fundet lidt småting, både sjove og praktiske, der letter opholdet under dæk.

Af katrine bertelsen |

Sjove kaffekrus

Er kaptajnen ualmindeligt tvær og vranten, må han eje sit helt eget krus. Krusene fås med seks forskellige tekster, bl.a. crew, mate, grumpy old man, mm. Krusene er i hvid porcelæn med blå maritim dekoration, og kan rumme 2,8 dl.
Pris: 89 kr hos Hellers


Toiletbørste, model High Sea

Det er ikke kun hjemme på parcellen, at toiletbørsten kan vælte. Temmelig ulækkert! Den lille og kompakte toiletbørste har en holder i plastik, der kan skrues fast på skottet, så den ikke vælter i høj sø.
Toiletbørste med holder er hvid og måler: højde: 24 cm, bredde: 8 cm og dybde: 7,5 cm.
Pris: 99 kr hos Watski

Lagner der passer

Det kan være svært at få lagnet til trekantkøjen til at passe. Trekantslagnet her er syet i facon, så det passer til madrassen i køjen forskibs. Lagnet er i bomuld i en god kvalitet, og fås i hvid eller mørkeblå. Lagnet måler: længde: 260 cm, bredde: 270/90 cm. Lagnerne fås også i de samme farver til en firkantet køje.
Pris: 
219 kr hos Hellers

content-loader
content-loader
content-loader