Gå til hoved-indhold
79th Street Boat Basin har været vores hjem i 3 måneder, men nu er det tid til nye oplevelser. Foto: Signe StorrTur
79th Street Boat Basin har været vores hjem i 3 måneder, men nu er det tid til nye oplevelser. Foto: Signe Storr

Signe forlader New York - frygter lavtryk

- Det er vores plan at nå Annapolis og Annapolis Boat Show inden weekenden, men desværre er vejret ikke helt med os, skriver Signe Storr, der nu sejler sydvest på i 30 fods sejlbåd.

Af Signe Storr, New York |

Så har vi nået enden på vores sommerophold i New York. I lidt over tre måneder har vi hørt hjemme ved en bøje på Hudson floden, og det har været en fantastisk oplevelse, men nu er vi også ved at være klar til at komme videre og se lidt nyt – og Henrik glæder sig også til at sejle igen.

Vi sejler med strømmen ud af Hudson floden ( i søndags, red.) med kursen mod først Sandy Hook og dernæst ned af kysten på Atlanterhavssiden, ind til vi når Delaware Bay, hvorfra vi kan tage en genvej ind til Chesapeake Bay.

Det er vores plan at nå Annapolis og Annapolis Boat Show inden weekenden, men desværre er vejret ikke helt med os.

Ikke helt ualmindeligt for årstiden ruller det ene lavtryk efter det andet op langs den amerikanske østkyst, så planen er at søge så langt ned vi kan det første døgn, hvor vi har fornuftigt vejr, og derefter søge læ et døgn eller to, ind til det værste uvejr er forbi.

Forhåbentlig kan vi nå Delaware derefter, men det afhænger af søndagens sejlads. 

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke er specielt vild med udsigten til en natsejlads i Atlanterhavet på sæsonens første sejltur.

Desuden er efteråret også kommet til New York, så det bliver oveni købet en iskold fornøjelse.

Men jo hurtigere, vi kommer sydpå, jo hurtigere bliver det selvfølgelig også varmere, så vi har fundet udstyret frem og glæder os til at kommer af sted – eller i hvert fald frem!

Signe

Henrik renser gummibåden efter tre måneder i Hudson. Gad vide, hvordan Capibara ser ud i bunden…

Henrik sørger for at varmeapparatet virker. Det sidder dog længst inde, dybest nede, under noget, bag noget andet… Der blev sagt mange eder under den reparation!

content-loader
content-loader
content-loader