minbaad.dk
tirsdag 18. december

Der er masser af bøjer og både mellem The Hamptons og North Fork i Gardiners Bay. Foto: Signe Storr

Signe: Vi sejler ikke 'for sjov' men fra A til B

- Jeg synes altid, det er skønt at komme en tur af båden, selvom man på en motorcykel ikke kan have noget med og kun har dårlige hårdage, skriver Signe Storr.

Tur | 31-08-2014 12:44 | Af  Signe Storr, New York

En eftermiddag i marinaen talte vi med en new yorker, der har sin båd liggende på en bøje ved siden af os.

Vi fortalte ham, at vi skulle ud om aftenen, og da vi mødte ham dagen efter, var han overrasket over, at vores båd ikke havde flyttet sig. Skulle vi ikke ud?

Han troede, at vi skulle en tur ud med båden, men vi mente bare, at vi skulle en tur ud i byen. Vi måtte forklare ham, at vi altså ikke sejler for sjov!

Inden vi kom til New York, talte vi om, at eftersom vi være der så længe, så kunne det være, at vi skulle sejle en tur op ad Hudson floden en weekend eller tage en tur rundt om Long Island, men af en eller anden grund, så har vi svært ved at sejle på tur.

Det er som om, vi kun kan finde ud af at sejle fra A til B, og vi har ingen planer om at flytte på båden, før vi forlader New York i begyndelsen af oktober. Men derfor vil vi selvfølgelig ikke snydes for oplevelserne!

I sidste weekend lejede vi derfor en Harley (for at blive i den amerikanske ånd) og tog på sightseeing.

Jeg synes altid, det er skønt at komme en tur af båden, selvom man på en motorcykel ikke kan have noget med og kun har dårlige hårdage. Men på trods af det, er jeg nu alligevel glad for, at vi tog turen fra landevejene.

Der er masser af hyggelige ankerpladser omkring Long Island, men hvis man vil besøge de små byer, hvor bl.a. Madonna og Steven Spielberg kommer, så har man de fleste steder brug for et køretøj.

Mange marinaer på især sydsiden af Long Island ligger et stykke væk fra byerne, så man har brug for en cykel og meget gode ben for at komme rundt, hvis man kommer fra vandsiden.

Jeg ved ikke, hvorfor det ligger os så fjernt at sejle ” for sjov”. Måske fordi vi sejler hele tiden? (Siden sidste år på samme tid har vi sejlet omkring 7.000 sømil).

Vores nabosejler tager gerne venner og familie ud på en tur op ad floden og tilbage igen, men vi skal være hårdt pressede for at tage samme tur.

Jeg spekulerer på, om vi begynder at sejle for sjov, når vi kommer hjem efter denne tur, eller vi så blot er færdige med at sejle?

Får man sig en oplevelse for livet, når man sejler på langtur, men ødelægger muligheden for at glæde sig over sin båd resten af livet?

Vi har dog stadig farvandene i Nordeuropa til gode, så måske der stadig er sømil tilbage i Capibara, når vi på et tidspunkt vender hjem igen.

Signe


Main Street i East Hampton, der er hjem for de rige og kendte new yorkere.

Marinaen i East Hampton er til salg. Og vil du spare penge, er det billigere at købe hele marinaen og bo på din båd der end at købe et hus i East Hampton.

Vi tager med en lille færge fra den sydvestlige del af Long Island til den nordvestlige del.

Greenport i North Fork.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET