Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kerteminde-holdet blev bedre og bedre. Se relive.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Kerteminde overrasker og tager plads til Champions League-stævne - se relive

Smeden fra Kerteminde, Kim Haugaard, kom bagfra med Laser-topsejler og slog bl.a. Kaløvig, Aarhus, og Skovshoved. KDY med prof-sejleren Aschenbrenner tog sølv og Hellerup vandt sikkert.

Af Troels Lykke |

Mads Christensen og mandskab vandt stævnet i Aarhus i Sejlsportsligaen, KDY og Kerteminde fulgte lige efter, og sådan blev den samlede stilling også. 

Sidstnævnte fynske klub kom bagfra, hvor Kim Haugaard styrede og fik hjælp af den skrappe Laser-sejler Victor Thurøe bl.a. Kerteminde-holdet er dermed i Sailing Champions League-stævnet i København i næste måned.

- Vi var gode til sidst, og så var vi heldige at det var de rigtige der tabte og manøvrerne blev bedre og bedre, som vi lærte båden at kende, lyder det beskedent fra Kerteminde-skipper, Kim Haugaard, der i modsætning til Hellerup Sejlklub, ikke har to J/70ere, som de kunne træne i før stævnerne.

Warrer gjorde det svært

Aarhus Sejlklub gjorde det svært for sig selv i dag, da de i en sejlads havde to straffe.

- Den tager jeg på mig, siger 61-årige Peter Warrer, der slår fast at det havde været lettere for dem at komme på podiet, hvis de ikke havde droppet Hellerup-stævnet. I stedet sejlede Warrer-holdet DM i Melges 24, mens et andet Aarhus-hold, der ikke kendte J/70eren tog en 15. plads i Hellerup.

Se endelig relive i toppen af artiklen og der kan 'spoles' frem. Der er super kommentatorer på med 49er-sejleren CP og den tidligere OL-sejler i matchrace, Susanne Boidin. Også godt filmet af Streamfactory.

Se resultater i www.sejlsportsligaen.dk

Kerteminde Sejlklub slog til. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion

Hellerup-holdet vandt igen-igen. Her ses de med deres formand. Klubben har i modsætning til alle andre klubber, mulighed for at træne i J/70ere, det skal der laves om på mener Dansk Sejlunion, der håber flere vil gøre som i Hellerup. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader