Gå til hoved-indhold
Her ses Norsminde havn fornylig. Den er så vidt vi ved, ikke med i FLIDs booking-system. Foto: Troels LykkeHavne
Her ses Hundige Havn fornylig. Den er dog ikke med i FLIDs booking-system. Foto: Troels Lykke

MarinaBooking.dk åbner allerede for booking af havneplads

Er du til booking af havnepladser, så er 26 havne nu med i ordningen, som havneforeningen FLID står bag. Med udbedret betalingsdel. Se også vindere fra CPH Maritime Festival.

Af Troels Lykke |

Er du ved at planlægge sejlerferien 2014 og vil du sikre dig en bestemt plads, i en bestemt havn på et givent tidspunkt er det allerede nu muligt. MarinaBooking.dk har åbnet for booking i de 26 tilknyttede havne.

En del sejlere har ifølge FLID allerede booket plads den kommende sommer, og flere sejlere vælger også at booke to eller flere pladser på række, så de med sikkerhed kan ligge sammen med sejlerkammeraterne.

Sidste år oplevede flere brugere i visse browsere, at MarinaBooking "hang" i betalingsdelen, så man ikke kunne komme videre:

”Det er der nu rettet op på idet vi har valgt at fjerne 3D-Secure Code systemet fra siden, da det var årsagen til problemerne. Herved skulle det gerne blive nemmere og hurtigere at komme gennem betalingsdelen”, siger Jesper Højenvang, direktør i FLID til minbaad.dk.

Finder automatisk ledige gæstepladser

Efter at have indtastet bådens mål og valgt det område man ønsker at besøge laver systemet en søgning på tværs af alle havne, og finder automatisk de steder, hvor det er muligt at booke en plads, i den ønskede periode til den givne bådstørrelse.

Vindere af gratis overnatninger

I forbindelse med den netop overståede Cph. Maritime Festival blev der udlovet et antal bookinger efter eget valg. En hel del deltog i lodtrækningen om de gratis overnatninger.

I konkurrencen skulle der bl.a. svares på spørgsmål om hvor man kan finde ledige havnepladser til salg eller udlejning, og om man kan få sine havnepenge retur, hvis man annullerer en booking.

De heldige vindere er:

1. præmien: Tre nætter, Bodil Vestergaard, Greve 
2. præmien: To nætter, Poul Poulsen, Stenlille 
3. præmien: En nat, Ole Mouridsen, Slagelse

FLID var med på CPH Maritime Festival. PR-FOTO

content-loader
content-loader
content-loader