Gå til hoved-indhold
Foto fra bogen. Foto: DFÆLEUdstyr
Foto fra bogen. Foto: DFÆLE

Gratis håndbog til kommende træbådsejere

Dansk Forening For Ældre Lystfartøjer (DFÆLE) har udgivet en digital bog for kommende træbådsejere. Nu er det lettere at overskue, hvad det indebærer at eje en gammel træbåd.

Af katrine bertelsen |

I takt med at træbådene er forsvundet, er også ekspertisen på området blevet indskrænket. Fagfolk fra de oprindelige håndværk er der ikke mange tilbage af. Det samme gælder sejlere, der har begreb om vedligehold af træbåd. Dette fravær gør det vanskeligt for nye sejlere at danne sig billeder af et liv med træbåd.

Dansk Forening For Ældre Lystfartøjer, DFÆLE, har udgivet værket, ”Et liv med træbåd – Kommende træsejlere kan begynde her”, i den hensigt, at kunne give en håndsrækning, til de der går med ønsker om at sejle træbåd.

Bogen gennemgår alle aspekter fra bådtyper, køb, gennemgang af båden, fagudtryk og vedligeholdelse. Et uundværligt værktøj for nye og kommende træbådsejere. Og så er den gratis at downloade (pdf).

Guiden/bogen skal ikke betragtes som uforanderlig, hverken i indhold eller form. Der bliver løbende tilføjet og ændret i indholdet.

content-loader
content-loader
content-loader