Gå til hoved-indhold
Doradoer og delfiner er en stilfærdig refleksion over livet og drømmene. Foto Bogforlaget FrydenlundUdstyr
Doradoer og delfiner er en stilfærdig refleksion over livet og drømmene. Foto Bogforlaget Frydenlund

Ny bog: Doradoer og delfiner - kapsejlads over Atlanten

Tom Dahl-Østergaard er passioneret lystsejler, men savnede noget i sit liv. Han drømte om at sejle langt, men tiden var knap. Han valgte Atlantic Rally for Cruisers til at udleve drømmen.

Af katrine bertelsen |

Bogens forfatter, Tom Dahl-Østergaard, gik og drømte om at sejle ud, men kunne ikke få det til at passe ind i livet med kone og børn, der ikke ville med på en større langtur.

Tom Dahl-Østergaard tog skridtet og valgte at begynde det eventyr, han havde drømt om hele livet. Efter stress på arbejdet og en trafikulykke stillede han sig selv spørgsmålet, - Har jeg levet mit liv, som jeg gerne ville?

Det blev startskuddet til en kapsejlads tværs over Atlanten. I Doradoer og delfiner følger vi Toms liv på båden SY Ahead, der bragte ham og den øvrige besætning fra De Kanariske Øer til St. Lucia i Caribien – på blot lidt over en måned.

Alt i alt varede Toms rejse kun seks uger, og han er dermed det levende bevis på, at det ikke behøver tage måneder og år at udleve sine drømme om eventyr på havet.

Tom Dahl-Østergaard er passioneret lystsejler med masser af eventyrlyst i blodet. Han har boet på fire kontinenter og besøgt flere end 100 lande. Han er i dag chef for det internationale kontor på Copenhagen Business School.

Læs mere om bogen, anmeldelser mm. på Bogforlaget Frydenlunds hjemmeside.

Tom Dahl-Østergaard
Doradoer og delfiner – kapsejlads over Atlanten
Antal sider:  224
Udgave, år:  1, 2014
Udgivelse:  28. maj 2014
Indbundet, illustreret i farver
ISBN:  9788771183443
Bogforlaget Frydenlund

content-loader
content-loader
content-loader