Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Sejlerne kan få en coach om bord, fortæller Elvstrøm Sails. Foto: Mick Anderson/Sailingpix

Elvstrøm Sails deler tips ud i Aabenraa, Køge og Svendborg

Og John Mast gør det også i Køge. - Kurset er for kap- og tursejlere, fortæller Kim Petersen fra Elvstrøm Sails. Lørdag aften er der fællesspisning.

Af Troels Lykke |

Elvstrøm Sails har i de forgangne år afviklet træningsweekender for sejlere, og gør det naturligvis også i 2014. De første forberedelser er allerede igangsat.

Arrangementerne henvender sig både til tursejlere og til kapsejlere. Man kan få tjekket sin rig og sine sejl - og ikke mindst få en god og solid vejledning i at sejle bedre.

Hvis man ønsker det, kan man få en coach ombord, der giver gode tips og tricks - både i havnen men også på vandet under træningssejladserne.

Arrangementerne er placeret i umiddelbart forlængelse af hinanden:

4Racing i Aabenraa med Aabenraa Sejl Club som vært - fra 25 til 27 april.
4Racing i Køge Bugt med Sejlklubben Køge Bugt som vært – fra 9 til 11 maj og med John Mast som medarrangør.
4tune-Up med Svendborg Sunds Sejlklub som arrangør og base – den 17. maj.

I Aabenraa og Køge lægges der fortrinsvist vægt på at oparbejde ekspertise i at komme godt af sted på kapsejladsbanerne; Der er fokus på gode starter og på at opnå en god timing.

”Når weekenden begynder, ser det hele en smule kaotisk ud, men allerede hen mod slutningen af første dag, er de fleste kommet godt efter det”, siger Kim Petersen fra salgsafdelingen i Elvstrøm Sails i Aabenraa.

”Lørdagen sluttes altid af med en hyggelig aften med god mad og vin. Det er her, deltagerne lærer hinanden at kende, og hvor ”løgne” historierne fra sejlerverdenen fortælles”, slutter Kim Petersen.

Læs mere om arrangementerne på www.elvstromsails.com

content-loader
content-loader
content-loader