Gå til hoved-indhold
Vindmåleren har en vejledende udsalgspris på 400 kroner og vil være tilgængelig fra november 2014.Kort Nyt
Vindmåleren har en vejledende udsalgspris på 400 kroner og vil være tilgængelig fra november 2014.

Ny opdateret Vaavud vindmåler til smartphones

Vaavud, firmaet bag verdens første vindmåler til smartphones, er nu klar med forbedret vindmåler, der foretager 40.000 målinger per sekund.

Af Troels Lykke |

Anden generation af vindmåleren bygger på Vaavuds teknologi og viden om måling af vindhastighed, og tilføjer nu også muligheden for at måle vindretning.

Den nye generation af Vaavuds vindmåler har en asymmetrisk rotor, og en sensor der foretager 40.000 målinger per sekund, som trækker strøm fra din smartphones høretelefonindgang.

Præcis sensor

Rotorens design gør, at den accelererer præcis, når vinden rammer den største overflade for derefter at decelerere igen.

Den præcise sensor kan måle selv de mindste variationer i hastighed, og ved at sammenligne punktet med maksimal hastighed med kompasretningen kan vindretningen beregnes.

Den nye vindmåler er kompatibel med den populære Vavud app til både iOS og Android. App'en, som er downloadet mere en 50.000 gange, giver et klart overblik over gennemsnitlig, aktuel og maksimal vindhastighed.

Desuden giver app'en verdens første real-time graf i en håndholdt vindmåler. Derudover har brugerne adgang til et live kort med målinger fra hele verden, foretaget af andre Vaavud bruger, ligesom hver bruger kan se sine egne personlige målinger på alle slags mobile enheder.

30.000 solgt i 100 lande

– Efter at have modtaget virkelig god feedback på vores første Kickstarter kampagne, og med mere end 30.000 solgte enheder i mere end 100 lande, vidste vi, at vi også var nødt til at lancere vores anden generation af vindmåleren på Kickstarter.com, siger Thomas Helms, CEO og medstifter af Vaavud.

– Det er en god måde for os hurtigt at få feedback fra vores kernebrugere og give dem et godt tilbud på vores nye produkt. Og det hjælper os med at lette byrden ved at investere i nye produktionsværktøjer".

400 kroner - kan købes fra november

Vindmåleren har en vejledende udsalgspris på 400 kroner og vil være tilgængelig fra november 2014. Kickstarter-kampagnen begynder torsdag d. 10 juli kl. 10 og er aktiv indtil d. 19. August.

Målet er at skaffe mindst 35.000 dollars. Folk som støtter projektet vil modtage særlige tilbud, og blandt andet få den nye vindmåler til en fordelagtig pris.

Du finder Vaavud's Kickstarter kampagne her.http://bit.ly/vaavud-v2

content-loader
content-loader
content-loader