Gå til hoved-indhold
Efter et skuffende nederlag i Tyskland, kan Nicolai Sehested glæde sig over et wild card til Stena Match Cup Sweden. Foto: wmrt.comKapsejlads
Efter et skuffende nederlag i Tyskland, kan Nicolai Sehested glæde sig over et wild card til Stena Match Cup Sweden. Foto: wmrt.com

Nyt wild card til Nicolai Sehested

Efter et skuffende resultat ved sæsonens første Alpari World Match Racing Tour stævne i Tyskland, kan Nicolai Sehested glæde sig over, at have fået en plads til endnu et World Tour stævne.

Af katrine bertelsen |

Efter en skuffende 11.plads i Tyskland i Alpari World Match Racing Tour, har Trefor-teamet fået endnu et wild card til Stena Match Cup Sweden. Dermed får TREFOR Match Racing stort set en fuld World Tour-sæson i 2014.

Svære forhold i Tyskland

TREFOR Match Racing var med, da World Tour’en i weekenden blev indledt i Tyskland. Med blot to sejre i den indledende round robin blev det dog til et skuffende resultat for holdet.

Skipper, Nicolai Sehested fortæller:
– Det var enormt svære forhold, der mødte os i Tyskland. Vi fik aldrig over 3-4 m/sek., hvilket føles endnu lettere, når man ligger i en 8 tons tung Bavaria 40 Sport. De forhold fik vi desværre aldrig ligeså godt styr på, som vores modstandere. Så selvom vi havde mange gode momenter, rakte det ikke i sidste ende.

TREFOR Match Racings to sejre ved World Tour stævnet i Tyskland var dog over nogle af de mere prominente hold. Blandt andet var det kun TREFOR Match Racing, der formåede at tage en sejr fra stævnets vinder, Ian Williams.

Velkendte både i Sverige

Holdet ser nu frem mod Stena Match Cup Sweden, som sejles i de velkendte DS37’ere. Med wildcard’et til Stena Match Cup Sweden har TREFOR Match Racing sikret sig pladser til fem ud af syv World Tour stævner.

– Vi er meget glade for at kunne være så aktive på World Tour i år. Selvom resultatet i Tyskland ikke viser det, mener vi, at vi har niveauet til at være med på World Tour’en. Det tager vi til Sverige for at bevise den 30. juni til 5. juli, siger Nicolai Sehested.

content-loader
content-loader
content-loader