Gå til hoved-indhold
Glade danskere i Polen. Fra venstre: Søren Secher, Jesper Blom, Nicolai Sehested og Peter Wibroe.Kapsejlads
Glade danskere i Polen. Fra venstre: Søren Secher, Jesper Blom, Peter Wibroe og Nicolai Sehested.

Sehested taber finale men hold får hvad de kom efter

De unge TREFOR Match Racing fra København, sikrede sig i weekenden i Polen endnu en plads til et af de seks professionelle Alpari World Match Racing Tour stævner.

Af Troels Lykke |

Holdet sejlede et kvalifikationsstævne til Sopot Match Race, som er det tredje stop på World Tour’en. Dermed har TREFOR Match Racing sikret sig pladser til fire ud af seks World Tour stævner i år.

Tabte finalen, men fik hvad de kom efter
Kvalifikationsstævnet var et stort internationalt stævne, hvilket gjorde, at flere af verdens bedste match race besætninger deltog.

Vejen til finalen var dermed også hård for TREFOR Match Racing. Det krævede sejre over blandt andet den firdobbelte verdensmester Ian Williams samt verdensranglistens nummer 5 Phil Robertson. I finalen mødte TREFOR Match Racing igen Ian Williams.

- Vi sejlede en tæt finale mod Ian Williams og hans GAC Pindar hold, hvor de på dagen havde en lille overhånd i de mange tætte situationer. Vi måtte derfor se os slået i finalen, forklarer 24-årige Nicolai Sehested.

Alligevel fik TREFOR Match Racing, hvad de kom efter. Ian Williams havde nemlig allerede en plads til World Tour stævnet i Polen senere på sommeren. Dermed gik pladsen videre til TREFOR Match Racing.

Næsten fast Tour hold
Selvom TREFOR Match Racing ikke blev tildelt en fast plads på World Tour’en, når holdet alligevel at blive ganske aktive på Tour’en i år. Invitationer til fire ud af seks stævner er allerede på plads.

Nicolai Sehested uddyber:

- Da vi i foråret fik besked om, at vi ikke ville blive et af de faste World Tour hold, blev vi selvfølgelig skuffede. Derfor er det fedt, at vi med andenpladsen fra Polen er sikrede en plads til Tour stævnet i Polen senere på sommeren. Det betyder, at vi allerede nu har pladser ved fire ud af de seks Tour stævner i 2014 sæsonen. Så der er rig mulighed for at bevise at vi hører til blandt World Tour holdene.

Se holdets toptjekkede hjemmeside, som mange kunne lade sig inspirere af.

content-loader
content-loader
content-loader