Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

SUPsurf-polo træner balancen

SUPsurf-polo er en helt ny sport som er en blanding af kajakpolo, Stand up paddle og basket. Sporten dyrkes på Amager Strandpark.

Af Troels Lykke |

- SUPsurf-polo giver ekstra udfordringer og træner samtidig balancen. Det er en sport hvor du er sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet og kommer til at have det hylende morsomt, fortæller Troels Engholm fra supsurfpolo.dk og supsurf.dk

Alle mennesker kan spille SUPsurf-polo mænd som kvinder, ældre som yngre. Spillet indeholder taktik , sammemspil og chancen for at ryge i vandet.

- Man spiller SUPsurf-polo i hold med 3-5 personer på hvert hold. Man har hver sit mål hvor det gælder om at score, inden de andre kapre bolden eller man falder af boardet.

Man spiller på oppustelige REDpaddle Club SUP boards og slår sig derfor ikke når man vælter. Der er en fast base for aktiviteter på Amager, tæt ved Amager Strandpark.

Koster 249 kroner for en time

Øresunds metro stop som ligger 5 min fra City, ligger kun 3 minutter på gå ben fra SUPsurfpolo banen.

- Vi sørger for våddragt til alle hvis det skulle være koldt, samt alt udstyr, fortæller Troels Engholm.

Om priserne for SUPsurf siger han:

Til dem som ikke har prøvet “stand up paddle surf” før anbefaler vi 2 timer. Den første time går til instruktion og træning 2. time spilles der SUPsurfpolo.

En bane i en time inklusiv alt udstyr og instruktør koster 249 kr. pr. person, mens en bane i to timer inklusiv alt udstyr og instruktør  koster 399 kroner per person.

Balancen udfordres virkelig i SUPsurf-polo. - Jeg er spændt på hvordan det udvikler sig i Danmark, siger Troels Engholm til minbaad.dk. Han er tidligere dansk mester i Kite-surfing.

content-loader
content-loader
content-loader