Gå til hoved-indhold
Børge Quorning i midten, flankeret af fru Bitt og sønnen Jens. Foto: multihulls.dkUdstyr
Børge Quorning i midten, flankeret af fru Bitt og sønnen Jens. Foto: multihulls.dk

Børge Quorning – æresmedlem i Multihulls Danmark

I søndags gav Multihulls Danmark et æresmedlemsskab til Børge Quorning. Han startede Quorning Boats, og var blandt de første som byggede flerskrogsbåde i Danmark.

Af katrine bertelsen |

Søndag den 8. juni 2014 overrakte Multihulls Denmark certifikat for æresmedlemsskab til Børge Quorning. Overrækkelsen skete foran Børge Quornings hjem i Skærbæk, Fredericia. 

I forbindelse med overrækkelsen holdt formand Anja Nøttrup Greve tale for Børge, hvor hun redegjorde for Børges mange fortjenester, i forhold til at fremme denne gren af sejlsporten.

– Børge Quorning blev valgt som æresmedlem, som følge af hans livslange arbejde for at fremme denne del af sejlsporten. Børge Quorning var den første som byggede trimaraner i Danmark, og uden hans årelange arbejde ville denne bådtype ikke være så kendt i Danmark som den er idag. Børge Quorning er kendt nationalt som internationalt og hans både har altid været synonym for kvalitet.

– Børge Quorning er altid villig til at hjælpe med viden omkring bådtypen, og hans indsats har givet mange sejlere en viden, som har gjort en forskel for dem.

Der var mødt mange medlemmer af Multihullsklubben op til overrækkelsen – både kørende og sejlende. Endvidere var mange af Børge Quornings familie til stede.

 

 

 

 

 

content-loader
content-loader
content-loader