Gå til hoved-indhold
Dansk Dragonfly i London. Foto: Jørn RavnskjærKort Nyt
Dansk Dragonfly i London. Foto: Jørn Ravnskjær

Danske Dragonflys udstilles i London - ny båd på vej

- Dragonfly 28 Sport og Dragonfly 32 Supreme udstilles på London Boat Show, der er reduceret på sejlbåds-siden, fortæller Jens Quorning. I Düsseldorf fra 18. januar vises tegninger til ny båd.

Af Troels Lykke |

Lige nu er der London Boat Show frem til på søndag 12. januar. Jens Quorning, der udstiller sine både flittigt i hele Europa, siger til minbaad.dk:

- Udstillingen er meget reduceret på sejlbådssiden sammenlignet med tidligere år, de store engelske motorbådsværfter giver dog maks gas med kæmpe stande og levende musik.

Værftet ved Skærbæk har succes for tiden:

- Vi har gennem efteråret oplevet massiv salgssucces, vi kan på nuværende tidspunkt levere enkelte både efter sommerferien 2014 - der er dog allerede solgt en række både til levering foråret 2015, siger Quornning og udyber:

- Vi oplever lige pt en meget positiv interesse for vores både igen i England efter et par lidt sløje år på det engelske marked, som i flere år har været vores bedste marked.  Vi oplever for øjeblikket en kæmpe interesse for vores både rundt i verden og vi har pt en historisk fuld og bedste ordrebog, siger Quorning, der ikke pt. har mødt andre danske udstillere på London Boat Show, hverken både eller udstyr.

Ny tegninger til ny båd vises på Boot

Næste udstilling for Quorning Boats bliver på Boot i Düsseldorf fra 18. til 26. januar.

- På Boot har vi fornøjelsen af, at kunne præsentere vores nyeste skud på stammen i form, som concept på tegninger. Og vi besøgende kan her komme med deres input og nyt navn til vores nye projekt og der vil blandt disse indkomne forslag blive trukket lod om en uge gratis sejlads i vores Dragonfly 28 Charterbåd, siger Jens Quorning.

content-loader
content-loader
content-loader