Gå til hoved-indhold
Et gavekort fra Quantum Sails var en del af præmien. Dansk J/80 KlubKapsejlads
Et gavekort fra Quantum Sails var en del af præmien. Dansk J/80 Klub

Jesper Adler vinder Quantum Sails J/80 Cup 2014

J/80-klassen har haft et spændende program i 2014 med stævner i forbindelse med de fire Sejlsportsligasejladser (”Sportsbåd Open”) samt klassens første officielle DM.

Af katrine bertelsen |

Alle sejladser i disse fem stævner har – uden fratrækkere – talt med til klassens samlede rangliste, Quantum Sails J/80 Cup 2014, som har været åben for både rorgængere og gaster.

Efter en meget stabil serie blev Jesper Adler fra Nivå samlet vinder og modtog et gavekort på kr. 8.000 fra Quantum Sails.

En tilfreds formand for Dansk J/80-klub, Jens Harsaae, gør status efter sæsonen: – Det har været en afvekslende og spændende sæson med sejlads i al slags vejr, og en masse nye sejlere i klassen. Vi har fået en masse værdifuld erfaring med at afvikle et landsdækkende stævneprogram og en gennemgående rangliste.

J/80-klassen er allerede i gang med at evaluere ranglistekonceptet og 2014 sæsonen og planlægge 2015. Udover de danske stævner skulle der i næste sæson også gerne blive plads til Kieler Woche i juni og til VM, som afholdes i Kiel i juli.

– J/80-klassen vil gerne takke de mange frivillige i klubberne, som har arrangeret stævner for os gennem sæsonen, og selvfølgelig vore sponsorer, SLAM og Quantum Sails” slutter Jens Harsaae.

J/80 ranglisten kan ses her.

content-loader
content-loader
content-loader