Gå til hoved-indhold
Kaos i Gilleleje efter stormflod i december. Foto: Henrik PaulsenSejlklubber
Kaos i Gilleleje efter stormflod i december. Foto: Henrik Paulsen

Codan og Dansk Sejlunion stopper samarbejde

Tilbud om Codan-forsikringer til klubber og bådejere er ophørt. Alle eksisterende forsikringer fortsætter dog på uændrede vilkår. Dansk Sejlunion arbejder på en ny ordning.

Af Troels Lykke |

Dansk Sejlunion og forsikringsselskabet Codan har gennem mange år haft et samarbejde om at tilbyde forsikringer til Dansk Sejlunions klubber og medlemmer. Dette samarbejde opsagde Codan i løbet af 2013 – med virkning fra årets udgang.

Det betyder, at Dansk Sejlunion fra 1. januar 2014 og indtil videre ikke har et forsikringstilbud til klubber og bådejere, der ønsker at tegne nye forsikringer. Alle de eksisterende forsikringer forsætter dog hos Codan på uændrede vilkår og priser.

”Vi har haft stor glæde af samarbejdet med Codan. Samarbejdet har sikret nogle attraktive forsikringsløsninger for Dansk Sejlunions medlemmer. Opsigelsen fra Codan har vi benyttet som anledning til at analysere, hvordan vi fremadrettet kan skabe et nyt forsikringstilbud til klubber og bådejere,” forklarer Steen Wintlev, sejladschef i Dansk Sejlunion i en pressemeddelelse.

Mere end et forsikringsselskab

”Vi er landet på en løsning, hvor vi i højere grad end hidtil tager udgangspunkt i den enkelte sejlers individuelle situation. De endelige aftaler kommer på plads inden for de nærmeste uger. Foreløbig kan vi fastslå, at vi går væk fra modellen, hvor samarbejdet er forankret i et enkelt forsikringsselskab,” siger han videre.

Foruden at tilbyde ansvars- og kaskoforsikringer til bådejerne bliver der også etableret en ordning, som servicerer klubberne i forhold til deres forsikring af klubbåde, klubhuse og indbo.

”Så snart, den nye ordning er endeligt på plads, vil vi naturligvis informere om det til klubber og medlemmer,” siger Steen Wintlev.

content-loader
content-loader
content-loader