Gå til hoved-indhold
Havne
- Så slipper vi for det tivoli nede på havnen med plastikmåger og pastelfarver, konkluderer Torben Henriksen fra Sejlklubben Rødvig Stevns.

Sejlklub er til autocampere i stedet for børn

Formand for Sejlklubben Rødvig Stevns vil ikke lefle for børn på havnen. En legeplads må vige for autocampere, mener han.

Af Troels Lykke |

- Gør plads til autocampere om sommeren og vinteropbevaring af både om vinteren. Så udnytter man pladsen både sommer og vinter til glæde for turister og slipper for en tåbelig og farlig placering af en legeplads, lyder det nu fra Torben Henriksen, der er formand for Sejlklubben Rødvig Stevns. Det skriver DAGBLADET.

Det forslag har han netop sendt af sted til forvaltningen og formanden for Plan- og Teknikudvalget, Flemming Petersen (V).

- Det skal være noget havnerelateret, ellers giver det ingen mening. En legeplads er »nice to have« - en vinterplads og autocamper-plads er »need to have«, argumenterer formanden for sejlklubben.

Han ser det stadig som et farligt sted at placere en legeplads.

- Det kan godt være, at der ikke sker noget de første år. Men den dag, der sker noget, hvad tror du så overskriften i DAGBLADET bliver, spørger Torben Henriksen retorisk.

content-loader
content-loader
content-loader