Gå til hoved-indhold
Havne

Ingen vil drive lystbådehavn i Stubbekøbing

Lystbådehavnen i Stubbekøbing får et sidste løft – men ingen vil drive havnen.

 

 

Af Troels Lykke |

Den store renovering af Stubbekøbing Lystbådehavn nåede officielt i mål med indvielse af blandt andet ny gangbro, fortøjningspæle samt bølgeskærm sidste efterår.

Fra politisk hold har der længe været et ønske om, at den fremtidige drift kommer til at bero på en ny aftale indgået med havnens brugere.

Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund med klubhus og 60 bådpladser på egen bro ved lystbådehavnen har været inde i billedet, og driftplanlægger Jørgen Hilleke kan bekræfte, at det stadig er intentionen at få en aftale i hus med havnens brugere, selv om der det seneste års tid ikke er sket fremskridt i arbejdet for at få en afklaring.

- Vi har set på de betingelser, vi blev stillet i udsigt i forbindelse med at overtage driften af lystbådehavnen, og vi har hverken kræfter eller ressourcer til at løfte opgaven. Vi har svært ved at se fordelene, men vi meddelte, at det måske kunne blive interessant for os, hvis vi skulle overtage drift af både erhvervs- og lystbådehavn og dermed også indtægter fra erhvervshavnen, fortæller Finn Jørgensen, der er formand for Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund, men den løsning var kommunen ikke interesseret i, skriver folketidende.dk

content-loader
content-loader
content-loader