Gå til hoved-indhold
Lars Thomsen, tv., afløser nu Per Risvang, der altid har sagt sin mening alle steder. Det fortsætter han helt sikkert med i sejlklubben og andre steder. Foto: Aarhus SejlklubSejlklubber
Lars Thomsen, tv., afløser nu Per Risvang, der altid har sagt sin mening alle steder. Det fortsætter han helt sikkert med i sejlsportskredsee. Foto: Aarhus Sejlklub

Formandsskifte i Aarhus Sejlklub - Risvang stopper

10 år som formand må være nok, mener Per Risvang, der nu afløses af langtur- og kapsejleren Lars Thomsen.

Af Troels Lykke |

Per Risvangs gentagne ”løfter” om ikke at lade sig genopstille som formand for Aarhus Sejlklub blev indfriet på klubbens generalforsamling 13. november efter 10 på formandsposten og 20 år i bestyrelsen.

Molich 10-meter og Spækhugger-sejler, arkitekt Per Risvang, har i sin formandsperiode gjort en enorm indsats for Aarhus Sejlklub, lyder det i dag fra Aarhus Sejlklub.

Den nyvalgte formand Lars Thomsen sammenlignede det at overtage formandsposten efter Per Risvang ”som at skulle spille lige efter Rolling Stones har optrådt”.

Lars Thomsen har været medlem af Aarhus Sejlklub lige siden sin tid som optimistsejler, har sejlet langtur og kapsejlads og været med i Aarhus Sejlklubs bestyrelse det sidste år.

content-loader
content-loader
content-loader