Gå til hoved-indhold
Man regner igen med over 20.000 besøgende til messen, hvor der som sædvanligt er gratis adgang og parkering.Kort Nyt
Man regner igen med over 20.000 besøgende til messen, hvor der som sædvanligt er gratis adgang og parkering.

Tid til årets bådfest i Orust fra på fredag - 160 både

- Efter en super sommer virker det som om, at sejlerne igen har fået lyst til købe nye både, fortæller Hallberg-Rassy forhandler Bo Hold før Oppna Varv. Ny Arcona 380 og Xc 35 udstilles bl.a.

Af Troels Lykke |

Desværre har brancheforeningen Danboat bestemt, at Egå-udstillingen, Flydende Bådmesse, i år placeres på samme dato,  som når der udstilles både i Orust, nemlig fra 22. til 24. august.

Så det er for alvor blevet tid til sensommerens bådmesser, og det er en tradition, at mange værfter benytter den store flydende bådmesse, Oppna Varv på Orust, som holdes hos Hallberg-Rassy værftet til at vise årets nye både frem på øen, der ligger nord for Göteborg.

I år er der deltagerrekord i Ourust med mere end 160 udstillede både og omkring  90 messestande med alt i udstyr.

- Det er på Orust, at man kan se de nye og spændende både, og vi glæder os over, at næsten alle danske værfter støtter op omkring denne messe, som finder sted for 21. Gang og har været afholdt i samme weekend i august siden 1993, siger Bo Hold.

Den danske Hallberg-Rassy forhandler fra Marineparken er positiv.

- Mange har meldt om salgsrekorder i løbet af sommeren og hos Hallberg-Rassy værftet i Ellös søger man derfor også efter erfarne bådebyggere. Hallberg-Rassy holder åbent i produktionen med arbejdende stande og har 14 nye både i vandet. Ja, det har været en god sommer på mange måder, fortæller Charlotte og Bo Hold fra Marineparken med et smil.

- Der er en hel del danskere på vej til messen for at se og sammenligne de forskellige både, og det skader jo ikke, at  vi kan vise, hvordan man bygger en Hallberg-Rassy.

Både man blandt andet kan se er:

Luffe 3,6

XC-35  XP-33 XP-38

Faurby 363E og 424E

Dragonfly 28

Nye både, som udstilles for første gang:

Arcona 380

Bavaria Cruiser 51

Beneteau Oceanis 35

Dufour 310

Oyster 575

Se også stort program fra Nimbus og en 75 fods Fleming.

content-loader
content-loader
content-loader