Gå til hoved-indhold
Udstyr
Sådan ser det ud på Paul Elvstrøms Vej 4 i Aabenraa.

Elvstrøm Sails: Bliv klar til sommerferien

Sommerferien står for døren og enhver sejlers mareridt må være ikke at få nye sejl hjem til sæsonstart, fortæller Elvstrøm Sails.

Af Troels Lykke |

Hos  Elvstrøm Sails i Aabenraa er man ikke nervøs for, at kunderne kommer i den situation. Her kan man nå at aflevere sejl endnu.

Salgsdirektør Espen Kamperhaug fortæller:

”Det, at vi har egen produktion oplever vi i stigende grad som en stor fordel. Der er ikke langt fra salgsafdelingen og designafdelingen til produktionen. Hvis du besøger os på adressen; Paul Elvstrøms Vej 4 i Aabenraa, vil du få syn for sagen.”

Går man Espen på klingen svarer han prompte, at det jo netop er en branche, der i den grad er sæsonbetonet og hvor kunderne er afhængige af at få deres sejl hjem til sæsonen. Derfor er det en kæmpe fordel at have alle kompetencer i huset. Også produktionen.

”Vi skræddersyer vores sejl så de passer lige nøjagtig til den enkelte kunde, så ikke blot får du dit helt eget sejl, men du får det også leveret hurtigt,” slutter Espen, som selv er passioneret sejler og godt ved, hvad det betyder at få leveret lige nøjagtig det sejl, der passer – til tiden.

content-loader
content-loader
content-loader