Gå til hoved-indhold
Sejlsportsligaen har fyldt rigtigt meget hos Dansk Sejlunion i år. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk SejlunionSejlklubber
Sejlsportsligaen har fyldt rigtigt meget hos Dansk Sejlunion i år. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion

Natorps peptalk før weekendens Klubkonference i Vingsted

I Dansk Sejlunion har vi i 2014 koncentreret en stor indsats omkring Sejlsportsligaen, klubbåden og DS Klubfinans samt Det Aldersrelaterede Træningskoncept, fortæller DS-formand.

Af Troels Lykke |

Hans Natorp, formand for Dansk Sejlunion, skriver på sejlsport.dk:

Sidste år på Klubkonferencen fik vi sat rammen med PULS & Vand i håret – søkortet for den aktive sejlklub, som kan og vil være attraktiv med en skarp profil. PLUS & Vand i håret er en matrix af aktiviteter, som alle har det fælles formål at styrke sejlklubben som stedet, hvor vi mødes for at få godt selskab, god aktivitet og gode oplevelser på vandet.

Nogle sejlklubber vil have en profil med fokus på læring og friluftsaktiviteter, andre klubber er skarpe på konkurrence, træning og Sejlsportsliga – andre igen lægger mest vægt på ungdomsarbejde, sommercamps, talentudvikling, stævner og aftenmatcher.

Vi både kan og skal have forskellige profiler i sejlklubberne i Dansk Sejlunion – men overordnet har vi et fælles mål: Flere sejlere på vandet i flere timer.

Samler erfaringer
Nu ses vi om lidt til dette års Klubkonference, hvor vi samler erfaringerne fra sæsonen og finder inspiration til det kommende år. Hvad skal vi fokusere på? PULS & Vand i håret rummer mange muligheder, så det er afgørende at vælge til og fra.

I Dansk Sejlunion har vi i 2014 koncentreret en stor indsats omkring Sejlsportsligaen, klubbåden og DS Klubfinans samt Det Aldersrelaterede Træningskoncept (ATK). Den røde tråd er fokus på at udvikle og styrke fællesskabet i sejlklubben omkring det sportslige miljø på tværs af alder og bådtyper.

Velkommen på havnen
En andet fokusområde er, at styrke sejlklubbens synlighed som et attraktivt sted at mødes for at dyrke friluftslivet. Sejlklubben ligger altid på en attraktiv adresse med adgang til stor natur og gode oplevelser på havnen – med eller uden båd.

På årets Klubkonference introducerer vi ”Vild med vand – Velkommen på havnen”. Vi vil med godt værtskab, stemning og attraktive aktiviteter gribe danskernes lyst til at opsøge havnen og vandet. Sejlklubben er stedet, der kan løfte havneoplevelsen til et nyt niveau!

Vi ses i Vingsted!

Med sejlerhilsen

Hans Natorp
formand, Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader