Gå til hoved-indhold
Bananen blev en af de sidste både i mål til årets Silverrudder. Ole Ingemann fra Svendborg fortæller om sejladsen og konceptet på klubkonferencen. Foto: Katrine BertelsenSejlklubber
Bananen blev en af de sidste både i mål til årets Silverrudder. Ole Ingemann fra Svendborg fortæller om sejladsen og konceptet på klubkonferencen. Foto: Katrine Bertelsen

DS klubkonference med deltager-rekord

Det tegner til at blive en velbesøgt DS klubkonfence 2014. Der allerede 253 deltagere tilmeldt, heraf 20 unge fra Nordøstjysk kreds og Isefjordkredsen.

Af katrine bertelsen |

Med en weekend tilbage, før tilmeldingsfristen udløber, har 253 deltagere tilmeldt sig Dansk Sejlunions Klubkonference. Klubkonferencen foregår i Vingsted Hotel- og Konferencecenter – fra fredag d. 21. nov. kl. 16. til lørdag d. 22. nov. kl. 16.

Klubkonferencen er sejlklubbernes årlige netværksmøde med idé- og erfaringsudveksling på dagsordenen. Som tidligere år er konferencen sammensat i et mix af workshops og fælles indslag i salen.

Med udgangspunkt i ny viden og masser af inspiration inviterer Klubkonferencen deltagerne til at dele erfaringer, netværke og få nye værktøjer og energi med hjem til arbejdet i klubben. Målgruppen er klubfolk, unge som voksne, sejlere, ungdomsledere, bestyrelsesmedlemmer, kapsejladsledere mfl.

Silverrudder og SRPI

Ole Ingemann fra Svendborg Amatør-sejlklub og Lars Plejdrup fra Herslev Strand Sejlklub vil fortælle om hhv. singlehandsejladsen Silverrudder, der sejles efter søvejsregler, og Sjælland Rundt På Indersiden (SRPI), en populær sejlads, der sejles efter Isefjordkredsens TURLYS-måleregel.

Sejlsportsliga

Konferencen giver også plads til at lære fra erfaringerne fra årets Sejlsportsliga og hvordan man bedst kan forberede sig til ligaen i 2015, debatter om vigtige emner og et særligt event for de unge deltagere fredag aften.

Derudover er der en mængde workshops, fra Stand Up Paddling over Sejlklubbens lokale markedsføring til taskesejlads i ældre joller og mindre kølbåde.

Konferencen er også et vigtigt mødested for Kapsejladsledere, der mødes for at fordybe sig i udviklingen inden for bla. kapsejladsformater og regler.

Du kan læse mere om Klubkonferencen/Kapsejladslederseminaret på Dansk Sejlunions hjemmeside.

Kilde: Dansk Sejlunion

 

content-loader
content-loader
content-loader