Gå til hoved-indhold
Se live. Sønderborg-holdet i dag lørdag. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk SejlunionKapsejlads
Se live. Sønderborg-holdet i dag lørdag. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Ligatophold - nu med gul førertrøje - se super live nu

Som en nyhed i Sejlsportsligaen sejler dagens førerhold med gul førerbib. Foreløbigt er der ikke megen held ved at sejle i gult! Det blæser og J/70erne surfer løs i Sønderborg. Se live i god kvalitet.

Af Troels Lykke |

Den gule førertrøje er velkendt fra Tour de France - og den kendes også i sejlsporten, bl.a. ved stævner i OL-klasserne.

Også Sejlsportsligaen har nu taget ideen til sig. Besætningen for den klub, der fører ligaen var starten på dagens sejladser, sejler iført gule førerbibs.

Således sejlede Hellerup i gult fredag. Om det var medvirkende til at øge presset på hovedstadsklubben, er svært at vide, men i hvert fald havde Hellerup Sejlklub en rimelig skidt dag med to 4. og en 6. plads, det skriver sejlsportsligaen.dk

Hellerup blev dermed detroniseret fra ligaens førerposition, som i stedet blev overtaget af Sønderborg Yacht-Club (billedet), der havde en forrygende fredag.

Men igen... Den gule farve tynger måske en lille smule. Sønderborg kom lidt tungt fra start lørdag med en 5. plads, der dog siden blev fulgt op af en prik.

Lørdag midt på dagen ligger tre klubber helt tæt i toppen af feltet. Blot et enkelt point skiller Aabenraa, Sønderborg og Aarhus. Og både Vallensbæk, KDY, Middelfart og Faaborg er ikke langt efter.

Det tegner til at blive et ligastævne med maksimal spænding hele vejen...  

Sønderborg-holdet i dag lørdag. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader