Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Gram-Hansen og Køstner op på andenplads i Oman - live fra kl. 12

En sejr holder SAP Extreme Sailing Team inde i varmen. De ligger på en samlet andenplads inden finalesejladserne lørdag. Se live kl. 12

Af Troels Lykke |

Blot 10 point skiller første- fra fjerdepladsen, så lørdagens sejladser bliver helt afgørende for det overordnede resultat i Extreme Sailing Series.

Med fire top tre placeringer leverede SAP Extreme Sailing Team endnu en gang en stabil præstation i Oman. Forholdene var ellers krævende for holdene i Mellemøsten.

Co-skipper og taktikker, Rasmus Køstner havde denne kommentar efter dagens sejladser:

”Dagen var præget af let vind og krap sø, hvilket er en giftig cocktail for en Extreme 40 på korte baner. Vi startede dagen flere gange nede i feltet, men fik sejlet os op igennem sejladserne og fik nogle point på scoreboardet.”

Han fortsætter:

”Det var utroligt tæt igennem de fleste race, og i den lette vind bliver selv små fejl straffet meget hårdt. Senere på dagen kom også starterne til at fungere godt, og vi kunne slutte dagen med en sejr, der holder os godt inde i varmen på sidste dagen i Oman.”

De sidste detaljer skal på plads
SAP Extreme Sailing Team har bare fire point op til førstepladsen. Men vendes blikket den anden vej, er det også tæt. 10 point adskiller det danske hold på andenpladsen fra sidste års vinder, The Wave, Muscat, som ligger nummer fem.

Nøglen for SAP Extreme Sailing Team bliver derfor at fortsætte af samme spor som hidtil og samtidig få arbejdet på de sidste detaljer.

Rasmus Køstner siger:

”Vi ser frem til en meget tæt og spændende dag, hvor der er mange hold, der kan ende med en topplacering. Vi forsætter vores rutinemæssige forberedelserne og får de sidste detaljer justeret til finalen i dag.”

Både dyr og mennesker følger med i sejladsen, med mere eller mindre interesse i Oman.

content-loader
content-loader
content-loader